Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES підтримала Ukrainian Energy Transition Forum

Керуючий партнер та голова практики енергетики, доктор права Олексій Фелів взяв участь в Ukrainian Energy Transition Forum, який відбувся 20 квітня 2023 року у Великобританії.

Зібравши понад 200 учасників у лондонському офісі юридичної фірми Simmons & Simmons, цей захід об’єднав ключових стейкхолдерів – українських посадовців, приватні та державні енергетичні компанії, девелоперів у сфері відновлюваної енергетики та їхніх радників, постачальників та інвесторів, з їхніми міжнародними колегами для того, аби сформулювати план дій для відновлення енергетичної інфраструктури України.

Упродовж трьох сесій спікери обговорювали питання збитків, завданих енергетичній інфраструктурі України у війні проти Росії, ситуацію в галузі відновлюваної енергетики та дії, що необхідні для стимулювання інвестицій у неї, а також сприяння просуванню України як ключової постачальниці водню на європейські ринки.

Страхування ризиків, пов’язаних з війною, можливості фінансування, які вже є та будуть розвиватися, технології та цифровізація енергетичного сектору в Україні також були на порядку денному.

Організатором форуму виступила команда Strategy Council за підтримки INTEGRITES, Simmons & Simmons та ДТЕК як офіційних спонсорів, Посольства України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії та Української водневої ради – як офіційних партнерів.

Олексій Фелів, керуючий партнер, модератор сесії Як виглядатиме повоєнна структура енергетичної системи України: «Форум став вдалою платформою для однодумців – людей та організацій, які, як і ми в INTEGRITES, мають намір долучитися до відбудови України своїми знаннями та досвідом в енергетиці. Цей сектор має головний пріоритет у плані відбудови України, який буде екологічним та інклюзивним. Ми з нетерпінням чекаємо старту деяких пілотних проєктів ще під час війни».

Офіційні постачальники послуг