Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES оголошує про нового еквіті партнера

Ілля Ткачук, партнер, керівник практики корпоративного права та M&A, призначений на посаду старшого партнера з жовтня 2022 року. Відтепер загальна кількість старших партнерів в INTEGRITES сягне п’ятьох.

Ілля Ткачук приєднався до фірми у 2019 році на посаду партнера. Він має 15 років досвіду та особливий фокус на проєктах з іноземними інвестиціями, транскордонних транзакціях, корпоративному праві та M&A, цінних паперах. Ілля очолює департамент по роботі з франкофонними клієнтами, що надає юридичну допомогу щодо їхніх проєктів в Україні французькою мовою.

До приєднання до INTEGRITES Ілля Ткачук був партнером і головою практики корпоративного права та M&A в київському офісі міжнародної юридичної фірми.

Авторитетні міжнародні рейтинги та директорії – Chambers Global, Chambers Europe, The Legal500, Who’s Who Legal, IFLR 1000, Best Lawyers – з року в рік визнають професійну експертизу Іллі Ткачука.

Керуючий партнер, доктор права Олексій Фелів: «Ми щиро тішимося розширенню складу еквіті партнерів. Як і у випадку з іншими грейдами, формула пайового партнерства в INTEGRITES побудована виключно на показниках ефективності. Приклад Іллі підтверджує, що нам вдалося створити умови, які уможливлюють досить швидкий ріст партнера і перехід до складу пайових. Ми впевнені, що Ілля сприятиме стабільному успіху фірми навіть попри цей нелегкий час. Підвищення Іллі є гарним прикладом для решти партнерів нашої фірми, що знаходяться на шляху до пайового партнерства».

Старший партнер, Ілля Ткачук: «Приєднання до складу еквіті партнерів є важливим кроком для мене особисто, і я вдячний за підтримку всім партнерам та команді. Це не лише новий виклик, а й можливість реалізувати нові ідеї та плани. Попри війну та складні часи, INTEGRITES демонструє сталий розвиток, і я вдячний за змогу долучитися до нього».

Офіційні постачальники послуг