Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – одна з найкращих юридичних фірм у світі у сфері арбітражу за версією GAR100 у 2021 році

INTEGRITES – одна з найкращих юридичних фірм у світі у сфері арбітражу за версією GAR100 у 2021 році

У 2021 році GAR100* відзначає INTEGRITES як одну з найкращих юридичних фірм у світі у сфері міжнародного арбітражу вже другий рік поспіль. До рейтингу увійшла 191 юридична фірма з більш ніж 50 країн.

Серед перемог арбітражної практики INTEGRITES GAR100 відзначає успішне представництво інтересів ДП «Укрхімтрансаміак», українського державного оператора найдовшого аміакопроводу у світі, у спорі на суму 190 млн доларів США з ПАТ “Тольяттіазот”, одним із найбільших підприємств хімічної промисловості в Росії. Спір стосувався перегляду тарифів на транзит аміаку.

Рейтинг також згадує представництво НЕК «Укренерго» в інвестиційному арбітражі проти Російської Федерації щодо експропріації інвестицій клієнта в Криму та представництво інтересів українського меткомбінату у спорі з європейським кредитором на суму 360 млн доларів США за регламентом LCIA.

До команди міжнародного арбітражу INTEGRITES входить 5 партнерів – Олена Перепелинська, Сергій Уваров, Дмитро Марчуков, Курмангази Талжанов, Андрій Рябінін та більше 10 юристів різних рівнів з 3 юрисдикцій. Окрім роботи в якості радників, деякі партнери регулярно виступають арбітрами у міжнародних арбітражах в Австрії, Білорусі, Англії, Франції, Казахстані, Киргизстані, Росії, Швеції, Україні.

Експерти INTEGRITES щороку отримують визнання у інших міжнародних юридичних рейтингах, зокрема Who’s Who Legal: Arbitration та Best Lawyers. Два партнери увійшли до списку провідних українських юристів за версією Arbitration Powerlist 2020: CIS and Caucasus за редакцією The Legal500.

*Global Arbitration Review100 (GAR100) – авторитетний довідник, до якого входять найкращі юридичні фірми в усьому світі, що спеціалізуються на міжнародному арбітражі. 14 років поспіль рейтинг оцінює юридичні фірми за такими критеріями – репутація, проєкти за досліджуваний період та професійний досвід.

Офіційні постачальники послуг