Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES консультує UAID Fund з питань фінансування відбудови знищеного торгового центру в Ірпіні

INTEGRITES виступила юридичним радником американського приватного інвестора UAID Fund, що фокусується на допомозі з відновлення комерційної та житлової нерухомості середнього сегменту в Україні, у рамках транзакції з надання фінансування для реконструкції ТРЦ «Жираф» в Ірпені, Київська область.

Фірма надала UAID Fund комплексну юридичну допомогу з питань нерухомості, договірних питань, податкового, банківського та фінансового права. Зокрема, юристи провели юридичний аудит об'єкта реконструкції та його нерухомого майна, проаналізували документацію щодо оренди, розробили документи з фінансування, а також супроводили структурування та закриття угоди. Команда INTEGRITES також надала консультації з питань валютного контролю та сприяла проведенню переговорів між сторонами та з українським обслуговуючим банком.

ТРЦ «Жираф» був однією з перших цілей російських військ під час їхньої спроби окупувати Київ, столицю України, у лютому-березні 2022 року. Торговий центр став ареною бойових дій, в ході яких українські війська зрештою здобули перемогу, після чого відбулася деокупація столичного регіону, включаючи міста Ірпінь та Бучу.

Відкриття двоповерхового ТРЦ «Жираф» площею 6 500 м² заплановано на осінь 2024 року. Очікується, що оновлений торговельний центр створить приблизно 170 постійних робочих місць.

Під керівництвом керуючого партнера INTEGRITES Олексія Феліва над проєктом працювала команда у складі старшого партнера Іллі Ткачука, партнера Вікторії Фоменко, радниці Олени Савчук, старших юристів Юрія Корчева, Тетяни Сторожук, Віталія Лабадіна та Сергія Даціва, юристки Софії Мовчанець та помічника юриста Артема Сученка.

Офіційні постачальники послуг