Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES консультує ПрАТ Укрфінжитло з питань фінансування та сек’юритизації

INTEGRITES консультує ПрАТ Укрфінжитло щодо  фінансування, яке буде надано міжнародними фінансовими організаціями, та подальшої сек’юритизації іпотечних кредитів.

Очікується, що фінансування допоможе компанії відновити доступне іпотечне кредитування на ринку, створити портфель іпотечних кредитів та, як тільки відкриється доступ до міжнародних ринків капіталу, випустити забезпечені іпотекою міжнародні цінні папери для залучення додаткової ліквідності від іноземних інвесторів.

Укрфінжитло – це українська державна фінансова установа, створена для реалізації програми іпотечного кредитування доступного житла («єОселя»), яке призначене для підтримки військовослужбовців, ветеранів, учасників бойових дій, медичних працівників, науковців, викладачів, переселенців та інших українців з низьким і середнім рівнем доходу, що планують придбати житло або покращити житлові умови.

Керівник проєкту, партнер INTEGRITES Ігор Красовський коментує: «Соціальний та глобальний вплив цього проєкту на розвиток країни дійсно величезний, адже мільйони українців, які втратили майно через війну, дуже потребують доступних кредитів, аби відбудувати та купити нове житло. Ми з нетерпінням чекаємо можливості співпрацювати з Укрфінжитло в реалізації цього суспільно значущого проєкту».

Варто зазначити, що в 2024 році Укрфінжитло розпочала стратегічну співпрацю з відомою американською фінансовою групою J.P. Morgan та міжнародною консалтинговою компанією Alvarez & Marsal, мета якої – покращити іпотечне кредитування та залучити інституційних і приватних інвесторів в Україну.

Офіційні постачальники послуг