Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – юридичний радник ЄБРР щодо 42 млн євро кредиту для Cersanit S.A.

INTEGRITES виступила юридичним радником Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) у зв’язку з довгостроковим кредитуванням Cersanit S.A. на суму 42 млн євро. Очікується, що позика покриє потреби компанії в оборотному капіталі та допоможе здійснити низку інвестиційних проєктів в Україні та Польщі, зокрема, пов’язаних із підвищенням енергоефективності та модернізацією виробництва в Україні. Фінансування для Cersanit S.A. є складовою частиною підтримки, яку ЄБРР надає Україні в її боротьбі з російською агресією.

Cersanit S.A. – одна з провідних компаній з польським капіталом на європейському ринку. Основний бізнес групи стосується виготовлення та дистрибуції продуктів для оздоблення та обладнання ванних кімнат (керамічні вироби для санвузлів, душові кабіни, ванни, піддони, меблі та аксесуари). Cersanit Capital Group працює на ринках Польщі, України та інших країн, що входять до складу Європейського Союзу.

Команда INTEGRITES, що консультувала ЄБРР у проєкті, складалася з партнера Ігоря Красовського, радника Олени Савчук та старшого юриста Юрія Корчева. Радниками з польського, англійського та німецького права виступили офіси Norton Rose Fulbright у Варшаві, Лондоні та Франкфурті.

Офіційні постачальники послуг