Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – юридичний радник Sibelco щодо придбання активів в Україні

INTEGRITES виступила юридичним радником Sibelco, одного з провідних європейських виробників мінералів для промислових потреб, із придбання двох українських глиновидобувних компаній – ТОВ «Євромінерал» та ПрАТ «Курдюмівський завод кислототривких виробів».

Команда корпоративного права та M&A INTEGRITES під керівництвом партнера Іллі Ткачука повністю супроводжувала транзакцію. Юристи фірми здійснили правничу експертизу українських компаній та консультували клієнта на всіх етапах угоди. Команда практики антимонопольного та конкурентного права INTEGRITES на чолі з партнером Сергієм Шершуном супроводжувала клієнта з питань отримання дозволу на концентрацію.

Придбання українських підприємств, які офіційно стали частиною Sibelco, допомогло компанії зміцнити свої позиції на регіональному ринку та розширити доступ до сировинних покладів.

До складу команди, яка працювала над проектом під керівництвом Іллі Ткачука, увійшли старший юрист Інна Кострицька, юристи Юлія Блешмудт, Аліна Трофімова, Катерина Буніна, Микола Бойчук та Анна Гарбар.

Sibelco — міжнародний виробник промислових мінералів з головним офісом у Бельгії. До складу Sibelco входить понад 170 виробничих об’єктів в більш ніж 30 країнах.

Офіційні постачальники послуг