Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – юридичний радник наглядової ради «НАК Нафтогаз України»

INTEGRITES консультуватиме АТ «НАК «Нафтогаз України» з юридичних питань, що виникатимуть в діяльності наглядової ради товариства та його комітетів упродовж 2024 року. Відповідний договір про закупівлю укладено після оголошення результатів публічної закупівлі, що відбулася на платформі Prozorro в січні 2024 року.

Юристи INTEGRITES надаватимуть комплексні консультації з питань українського корпоративного та фінансового права, законодавчого регулювання в галузі енергетики, а також антикорупційного законодавства, комплаєнсу та управління ризиками.

Юридична фірма Simmons & Simmons (Велика Британія), яка виступає співвиконавцем угоди, консультуватиме з питань англійського права.

Команда INTEGRITES, яка працюватиме над проєктом на чолі з керуючим партнером Олексієм Фелівим, складається з юристів практик банківського та фінансового правакорпоративного права та M&A.

Олексій Фелів, керівник проєкту:

«Для нашої фірми ця співпраця є почесною можливістю підтримати одного з ключових гравців українського енергетичного сектору, «НАК «Нафтогаз України», у забезпеченні енергетичної безпеки країни та протистоянні воєнним викликам. Ми докладемо всіх зусиль для успішної реалізації проєкту, що має таку значущу місію».

Офіційні постачальники послуг