Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – юридичний радник Групи «Ковальська» щодо залучення 27 млн євро кредиту від Invest International

INTEGRITES виступила юридичним радником Групи «Ковальська» щодо залучення довгострокового забезпеченого кредиту в розмірі 27 млн євро від Invest International, спільного підприємства Міністерства фінансів Нідерландів та FMO, створеного для досягнення Цілей Cталого Розвитку ООН. Кредитні кошти надаються Групі «Ковальська» з метою фінансування будівництва заводу з виробництва газобетону в м. Розвадів, Україна. Кредит надається за рахунок коштів Dutch Good Growth Fund (DGGF). Поставляти сучасне обладнання для автоклавного газобетону з Нідерландів та розробляти технологію для заводу в Україні буде Aircrete Europe.

Команда INTEGRITES, що забезпечувала супровід угоди на всіх етапах, складалася з партнера Ігоря Красовського, старшого юриста Юрія Корчева та юриста Валентини Солоної.

Партнер Ігор Красовський прокоментував: «Ми раді виступити радником «Ковальської» з питань залучення дебютного міжнародного фінансування. Зважаючи на те, в яких умовах український бізнес залучає кошти, це дуже мотивує та надихає. Більше того, ця угода дає позитивний сигнал іноземним інвесторам та донорам про те, що відбудова України відбувається вже зараз».

Прес-реліз Invest International щодо транзакції доступний за посиланням.


Промислово-будівельна група «Ковальська» - один з найбільших вертикально інтегрованих виробників будівельних матеріалів та девелоперів в Україні.

Aircrete Europe (Нідерланди) – провідний світовий розробник технологій та постачальник обладнання для виробництва продукції з автоклавного газобетону.

Офіційні постачальники послуг