Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – юридичний партнер найбільшого в Україні акселератора стартапів

INTEGRITES стала юридичним партнером 1991 Accelerator, першого та найбільшого в Україні за пайплайном акселератора стартапів. Фірма на pro bono основі надаватиме юридичні та менторські консультації членам спільноти, що беруть участь в акселераційних та інкубаторських програмах 1991 Accelerator. Консультування охоплюватиме питання податкового, корпоративного, трудового та договірного права, а також прав інтелектуальної власності.

У грудні 2023 року INTEGRITES надала pro bono юридичну допомогу першому члену спільноти 1991 Accelerator, інтегратору сервісів з доставки їжі GetOrder.Biz. Консультація допомогла компанії, яка нещодавно залучила ангельські інвестиції, юридично врегулювати відносини між засновниками.

Віталій Лабадін, старший юрист практики податкового і митного права INTEGRITES: «Розвивати стартап в умовах нестабільності, особливо коли законодавство швидко змінюється, – це великий виклик, що стоїть перед українськими ІТ-підприємцями. Ми розуміємо складнощі, з якими вони стикаються зараз, і будемо допомагати їх долати. Через співпрацю з 1991 Accelerator ми сприятимемо зміцненню та життєстійкості української ІТ&tech спільноти в її розвитку на місцевому та міжнародному рівнях».

Оксана Ізакова, Senior Project Lead 1991 Accelerator: «Розвиток технологічного бізнесу вимагає не тільки інноваційного мислення, креативності та адаптивності, але й особливої уваги до правових питань. Партнерство з INTEGRITES дасть змогу нашим стартапам отримувати професійні юридичні консультації, що є важливим кроком до їхнього успіху та стабільності».


1991 Accelerator — флагманський проєкт ГО SocialBoost, перший і найбільший за пайплайном акселератор в Україні з фокусом на impact tech. Він допомагає перетворити ідеї на реальні стартапи, що надають сервіси громадянам, бізнесу та державним органам.

Офіційні постачальники послуг