Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES – ексклюзивний автор глави про Україну в CEE Legal Matters Comparative Legal Guide: Capital Markets 2023

Команда INTEGRITES стала ексклюзивним автором глави про Україну в серії порівняльних юридичних довідників про ринки капіталу, створеної виданням CEE Legal Matters.

Практика банківського і фінансового права у складі партнера Ігоря Красовського та старшого юриста Юрія Корчева виступили авторами глави. Вона охоплює загальний огляд ринку, локальних торговельних майданчиків та сегментів лістингу, а також основні вимоги до лістингу та правила корпоративного управління в Україні.

Довідник про ринки капіталу в Україні доступний за посиланням.


CEE Legal Matters Comparative Legal Guide: Capital Markets 2023 пропонує огляд ключових вимог до пропозицій акцій і боргів у Центральній та Східній Європі. У стислому та сталому форматі для різних юрисдикцій серія включає головне про регуляторний режим і умови лістингу (включно з регульованими та нерегульованими ринками), а також типовий процес розміщення акцій і боргових цінних паперів. Крім того, довідники містять інформацію про поточні безперервні зобов’язання та міркування ESG, що застосовуються до емітентів.

Повний список юрисдикційних юридичних довідників доступний на веб-сайті CEE Legal Matters.

Офіційні постачальники послуг