Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

INTEGRITES допомогла клієнту скасувати арешт на криптовалютні активи вартістю 20 млн доларів США

INTEGRITES успішно захистила інтереси клієнта, міжнародного гравця ринку віртуальних активів, та домоглася скасування арешту, накладеного в Україні на його віртуальні активи у розмірі близько 20 млн доларів США.

На початку 2024 року клієнт, який здійснює свою діяльність поза межами України, дізнався про те, що український суд за клопотанням правоохоронних органів арештував його віртуальні активи у розмірі близько 20 млн доларів США.

Злагоджена робота всієї команди дозволила зібрати достатньо доказів, аби довести, що віртуальні активи клієнта були арештовані незаконно та без будь-якого належного обґрунтування. В результаті юристи INTEGRITES домоглися скасування арешту в судовому порядку, що уможливило розблокування віртуальних активів та безперешкодне розпорядження ними.

Команда, яка працювала над звільненням активів з-під арешту, складалася зі співкерівника практики вирішення транскордонних судових спорів Дмитра Марчукова, керівника практики захисту бізнесу, комплаєнсу та запобігання корупції Крістіни Шипоші, старшого юриста Марти Грунської, а також помічників юриста Дарії Гоштук та Северина-Миколи Пшевлоцького.

Офіційні постачальники послуг