Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Innoware виступить Партнером із ERP і цифрової трансформації бізнесу наймасштабнішої події у сфері фінансів – 22 Щорічного Форуму Фінансових Директорів України

Innoware виступить Партнером із ERP і цифрової трансформації бізнесу наймасштабнішої події у сфері фінансів – 22 Щорічного Форуму Фінансових Директорів України

Ukrainian CFO Forum – єдина в Україні комунікаційна платформа для топ-управлінців, які просувають зміни у своїх компаніях, впливають на галузь і змінюють бізнес-ландшафт країни.

Цього року на 22 UKRAINIAN CFO FORUM відбудеться декілька цікавих і важливих подій:

  • 14 червня 2024 | Brave CFO Gathering
    Зустріч сміливих CFO, присвячена управлінню ризиками, стратегіям стійкості та довгострокового зростання. Головна мета події – визначити стратегічний план узгодження ресурсів із пріоритетами та критичними напрямками розвитку бізнесу в умовах воєнного часу.
  • Липень – жовтень 2024| Цикл онлайн – подій: вебінари та практичні воркшопи від партнерів.
  • 24 - 25 жовтня 2024 | Ukrainian CFO Forum. Найбільша платформа для фінансових дискусій, де визначаються ключові перспективи бізнесу. Понад 20 років форум об'єднує представників усіх секторів і ринків, надаючи унікальну можливість для проведення критичних дискусій та вирішення спільних викликів.

Вже через два тижні – 14 червня 2024 року розпочнеться перша частина форуму – конференція Brave CFO Gathering. 20+ спікерів і 300+ учасників зберуться у Києві для того, щоб обговорити виклики і можливості: монетарні, фіскальні, регуляторні, цифрові, що чекають на бізнес у 2024 році, та обмінятись досвідом подальшого розвитку, попри кризу та невизначеність. Детальна інформація про спікерів, партнерів, ключові теми програми за посиланням.

Як співорганізатор форуму, запрошуємо до участі директорів і фінансових директорів підприємств, які, не дивлячись на виклики сьогодення, відкриті до знань і технологій, найважливішими складовими яких є вміння швидко трансформувати й адаптувати бізнес-процеси до мінливих ринкових умов, що у сучасних реаліях надає значну перевагу і можливість у майбутньому бути успішними та конкурентними.

Для спільноти Innoware передбачені особливі знижки. З промокодом BraveInnoware, ви отримаєте -20% знижки на усі пакети участі.

Kоманда Innoware готується до активної комунікації з учасниками Brave CFO Gathering.
Дмитро Попінако – СEO Innoware виступить модератором СЕСІЇ 2 | «Стратегії 2024-2025: Витривалість бізнесу та ESG». Також, на конференції спеціалісти Innoware будуть надавати консультації стосовно проектів переходу з російських облікових систем на рішення Microsoft, впровадження та підтримки Microsoft Dynamics 365 (ERP,CRM, НR), хмарних рішень Microsoft AZURE, всієї лінійки програмних продуктів Microsoft 365, проектів автоматизації бізнес-процесів на базі платформи Microsoft Power Automate, консультацій щодо ефективного використання штучного інтелекту в бізнес-процесах.

Офіційні постачальники послуг