Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інформаційний дайджест «АрселорМіттал Кривий Ріг», березень 2024

Головні новини: 

  • Віцепрезидент «АрселорМіттал» Віджай Гоял, директор з охорони праці «АрселорМіттал» Робін Палм’є, генеральний директор «АрселорМіттал Кривий Ріг» Мауро Лонгобардо взяли участь у стратегічній сесії з керівництвом підприємства, присвяченій розвитку системи охорони праці та промислової безпеки, забезпечення сталого виробничого процесу, збільшенню обсягів виробництва й продажів продукції та стратегії персоналу.  
  • «АрселорМіттал Кривий Ріг» оголосив виробничі результати за лютий 2024. У порівнянні місяць до місяця з 2023 роком нашому підприємству вдалося суттєво наростити виробництво усіх основних видів продукції. Так, порівняно з лютим 2023 року виробництво залізорудного концентрату виросло на 35% (на 147 тис. тонн до 572 тис. тонн), коксу доменного на 57% (на 28 тис. тонн до 77 тис. тонн), чавуну на 33% (на 29 тис. тонн до 116 тис. тонн), сталі на 17% (на 11 тис. тонн до 77 тис. тонн) та прокату на 16% (на 10 тис. тонн до 73 тис. тонн). Причиною цього росту була важка ситуація з енергопостачанням у лютому 2023 року через пошкодження агресором енергетичної інфраструктури України. 
  •  «АрселорМіттал Кривий Ріг» Наше підприємство увійшло до рейтингу найкращих компаній України з бездоганною репутацією у 2024 році. Основними критеріями відбору Індексу Опендатабота-2024 були:  фінансові показники;  відсутність зв’язків з росією та білоруссю;  ділова репутація. За підсумками аналітичного інструменту для оцінки реального становища та географії українського бізнесу, який базується на даних з державних реєстрів, в галузі переробної промисловості «АрселорМіттал Кривий Ріг» посів третє місце. 

Читайте також

Офіційні постачальники послуг