Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Інформація про щеплення від COVID-19 для іноземних громадян

Інформація про щеплення від COVID-19 для іноземних громадян

Громадяни іноземних держав, які не мають посвідки на тимчасове проживання або тимчасового посвідчення громадянина, можуть отримати щеплення від COVID-19 в Україні з дотриманням таких умов:

- компенсація вартості вакцини від COVID-19*

- компенсація послуги вакцинації

Іноземні громадяни, які не мають посвідки на тимчасове проживання або тимчасового посвідчення громадянина, після завершення імунізації (дві дози вакцини проти COVID-19) можуть отримати міжнародний сертифікат про щеплення від COVID-19.

Вакцинація для згаданої категорії іноземних громадян доступна в компанії-члені Палати медичній мережі «Добробут». Для подання заявки на щеплення від COVID-19 іноземні громадяни повинні зателефонувати на гарячу лінію медмережі «Добробут» +38 044 594 64 63. Також за цим номером телефону можна перевірити наявність вакцин.

Для коректного розгляду заявки на вакцинацію іноземні громадяни обов'язково повинні повідомити оператора гарячої лінії про те, що у них немає посвідки на тимчасове проживання або тимчасового посвідчення громадянина.

Вакцинація проти COVID-19 для такої категорії іноземних громадян доступна в лише Києві в наступних медичних центрах «Добробуту»*:

- пр. Героїв Сталінграду, 16 Б, Київ;

- вул. Татарська, 2 Е, Київ;

- вул. Драгоманова, 21 А, Київ.

* Інформація може змінюватись. Будь ласка, запитуйте про деталі на гарячій лінії медмережі «Добробут» +38 044 594 64 63.

Читайте також

Офіційні постачальники послуг