Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Індивідуальні презентації по секторам аграрного ринку – нова послуга УкрАгроКонсалт

Індивідуальні презентації по секторам аграрного ринку – нова послуга УкрАгроКонсалт

Наближається новий агро сезон, а отже - необхідність продумати стратегію компанії, визначити на які агро товари робити ставку, що купувати або продавати в першу чергу, що принесе найбільший прибуток, та як максимально ефективно вкласти кошти, аби новий сезон став успішнішим за попередній.

УкрАгроКонсалт готовий допомогти у цій нелегкій справі і підготувати презентацію та рекомендації, виходячи з індивідуальних потреб та особливостей Вашого бізнесу.

  • Ми детально знаємо агро ринок, розуміємо фундаментальні фактори нового сезону і припускаємо сценарії, за якими може піти ціна.
  • Проведемо спільний brain storm, в результаті якого Вам стане зрозуміліше, чого очікувати від нового сезону і як краще підлаштуватися під нові ринкові реалії.
  • Разом ефективніше та прибутковіше!

Презентації охоплюють наступні галузі:

  • Виробництво та переробка с/г культур;
  • Тваринницький сектор;
  • Логістика;
  • Ринок ЗЗР, добрив, насіння;
  • Інвестиції;
  • Індивідуальні бізнес-стратегії та плани.

Ми можемо провести презентацію у Вашому або нашому офісі, провести онлайн презентацію і відповісти на запитання, провести дискусію.

Консалтингова агенція УкрАгроКонсалт більш ніж 25 років спеціалізується на дослідженні й аналізі аграрного ринку України та країн Причорномор’я.

Компанія надає ряд послуг, включаючи аналітику ринку зернових, олійних і бобових культур, продовольчої галузі, дослідження аграрного сектора, прогнози сировинних і с/г ринків, розробку індивідуальних бізнес стратегій і планів, інвестиційний консалтинг та ін.

УкрАгроКонсалт є організатором міжнародних конференцій з тематики зернових та олійних ринків, зокрема щорічних конференцій «BLACK SEA GRAIN» і «BLACK SEA OIL TRADE» в Києві.

Клієнтами УкрАгроКонсалт є агрохолдинги і фермерські господарства, інвестори, банки, провідні міжнародні та українські трейдери с/г продукції. УкрАгроКонсалт співпрацює з провідними міжнародними та міждержавними організаціями в аграрному секторі.

Нам довіряють більш ніж 700 операторів агробізнесу з 50+ країн світу.

Наші контакти:

uac-info@ukragroconsult.org

+380 (99) 220 72 42

+380 (44) 364 55 85

УкрАгроКонсалт

Офіційні постачальники послуг