Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Ігор Лозенко увійшов до складу Відбіркового Комітету 2023 CEE Deals of the Year Awards

Ігор Лозенко, партнер Sayenko Kharenko, увійшов до складу Відбіркового Комітету 2023 CEE Deals of the Year Awards. Ця нагорода є найвищим визнанням результатів роботи юридичних фірм у Центральній та Східній Європі.

Як член Відбіркового Комітету, Ігор Лозенко відіграв ключову роль у оцінюванні заявок, що увійшли до шорт-листу, з України та зробив значний внесок у вибір кінцевих переможців. Включення Ігоря до складу комітету підкреслює його репутацію, експертизу та відданість розвитку юридичного та комерційного середовища в регіоні.

Церемонія нагородження 2023 CEE Deals of the Year, організована виданням CEE Legal Matters — провідним джерелом новин та інформації про юристів та юридичну індустрію в Центральній та Східній Європі — висвітлює найбільш впливові транзакції, фінансування, IPO та інші значущі угоди, які сприяють розвитку Центральної та Східної Європи. CEE Legal Matters не лише визнає знакові угоди в регіоні, а й висвітлює юристів та юридичні фірми, які були залучені до цих справ.

«Достовірність та об’єктивність цих нагород підтверджена багаторічним досвідом та репутацією членів нашого комітету, — зазначає Раду Котарча, головний редактор CEE Legal Matters, — ми раді можливості працювати пліч-о-пліч з Ігорем Лозенко, який своєю експертизою та відданістю, сприяв реалізації нашої спільної справи».

Офіційні постачальники послуг