Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

IFC та Horizon Capital інвестують у Miratech з метою сприяння економічній стійкості та зміцнення ІТ-сектору України

IFC та Horizon Capital інвестують у Miratech з метою сприяння економічній стійкості та зміцнення ІТ-сектору України

21 липня 2023 р., Нью-йорк - Miratech, провідна компанія з ІТ-послуг та консалтингу, рада оголосити, що отримала інвестицію від IFC у партнерстві з Horizon Capital. Це історичне партнерство є частиною престижної програми "Економічна стійкість" (ERA) IFC на суму 2 мільярди доларів, яка була започаткована минулого року для підтримки економічної діяльності та створення робочих місць на тлі вторгнення росії в Україну.

Miratech планує використати отримані інвестиції для прискорення росту, посилення позиції на ринку та створення нових можливостей працевлаштування в процвітаючій ІТ-галузі України. Завдяки підтримці програми IFC ERA Miratech готовий зміцнити свою присутність на ринку та сприяти стійкості та конкурентоспроможності ІТ-сегменту.

Інвестиція підкреслює значне зростання та розширення Miratech, зміцнюючи позиції  компанії як ключового гравця на світовому ринку ІТ-послуг. Ця угода також є важливою віхою для технологічного сектора України, привертаючи увагу та інвестиції з усього світу.

Валерій Куций, CEO Miratech, висловився щодо партнерства, зазначивши: «Спадщина Miratech як однієї з перших ІТ-компаній, заснованих в Україні 34 роки тому, визначає нашу давню відданість підтримці розвитку країни та створенню робочих місць. Ми будуємо партнерства з організаціями, які поділяють наші цілі та пріоритети. Об’єднавши зусилля, ми прискоримо зростання, сприятимемо інноваціям та зробимо вагомий вклад у світле майбутнє України».

Незважаючи на дуже складні обставини IT галузь України продемонструвала значне зростання, створивши 180 000 робочих місць між 2017 і 2022 роками. Щоб зберегти цей позитивний тренд, сектор потребує кращого доступу до капіталу. IFC прагне підтримувати український приватний сектор після вторгнення Росії та допомагати задовольнити нагальні потреби в таких секторах як сільське господарство, технології та критична інфраструктура.

«Сильний приватний сектор є ключовим для економічного відродження України. Розширення доступу до фінансування для бізнесу має ключове значення для протидії макроекономічній нестабільності та перебоям у ланцюзі поставок, які зараз перешкоджають економічній активності в країні», – сказав Альфонсо Гарсіа Мора, віце-президент IFC у Європі, Латинській Америці та Карибському басейні. «IFC прагне забезпечити доступ до кредитів і стимулювати інновації як ключову передумову для відновлення України».

Зусилля IFC, спрямовані на збереження стійкості приватного сектору України та забезпечення надання основних товарів і послуг, тривають з лютого 2022 року. Протягом цього періоду, IFC виділила понад 300 мільйонів доларів США у приватні компанії та фінансові установи, у тому числі 189 мільйонів доларів США через гарантії за Глобальною програмою IFC.


Контакти для медіа

Телефон: +1 212 858 7600

email: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech  

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об'єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://miratechgroup.com/

Про IFC 

Для отримання додаткової інформації відвідайте www.ifc.org.

Про Horizon Capital  

Horizon Capital - провідна приватна інвестиційна компанія в Східній Європі з активами від інвесторів у розмірі 1,4 мільярда доларів США та капітальною базою в понад 630 мільярдів доларів США. Компанія залучила понад 700 мільйонів доларів США для підтримки перспективних підприємців з України та Молдови за трохи більше ніж 5 років.  Фонди під управлінням Horizon Capital інвестували в понад 160 компаній, у яких працює більше 77 000 людей у регіоні.

Horizon Capital відомий своєю сильною командою, високими стандартами управління, практичним створенням вартості та успішним досвідом. Детальніше на www.horizoncapital.com.ua.

Офіційні постачальники послуг