Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Гленкор Агрікалчер оголошує про придбання портового терміналу в Україні

Гленкор Агрікалчер оголошує про придбання портового терміналу в Україні

1 вересня Гленкор Агрікалчер оголосив про завершення придбання у групи компаній Орексім портового терміналу в Україні. Евері є провідним терміналом з експорту рослинної олії в місті Миколаєві, Україна, який пропонує послуги зі зберігання і перевалки для першокласних міжнародних і національних клієнтів.

Генеральний директор Гленкор Агрікалчер, пан Девід Матіске, прокоментував цю подію:

«Це придбання підсилює нашу довгострокову прихильність до агропромислового сектора в Україні та визначає Гленкор Агрікалчер, як ключового та надійного партнера у світовому ланцюзі поставок рослинної олії. Ми раді управляти одним із найкращих у своєму класі активом, і  залишаємось відданими високим стандартам обслуговування споживачів терміналу Евері».

Про Евері

Термінальний комплекс Евері був побудований в 2010 році та модернізований в 2018. Він має потужність постійного зберігання до 160 000 тон, та може перевантажувати на експорт до 1.5 мільйона тон рослинної олії на рік.

Про Гленкор Агрікалчер

Гленкор Агрікалчер є світовим лідером з виробництва, обробки, переробки та продажу сільськогосподарської продукції та товарів. Маючи активи більш ніж в 35 країнах та персонал більш ніж 16 000 працівників, ми створюємо цінність для виробників в місцях виробництва та для клієнтів - в пунктах призначення. Наша стратегічна мережа зберігання, переробки та транспортування активів, а також інфраструктура та міцні зв’язки по ланцюгу поставок дозволяють нам діяти самовіддано та ефективно, задовольняючи потреби наших клієнтів у всьому світі.

Офіційні постачальники послуг