Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

GOLAW визнана серед топ-100 компаній світу в галузі Реструктуризації та банкрутства

GOLAW визнана серед топ-100 компаній світу в галузі Реструктуризації та банкрутства

Юридична фірма GOLAW увійшла до переліку Global Restructuring Review 100 – щорічного незалежного довідника провідних юридичних фірм cвіту в галузі Транскордонної реструктуризації та Банкрутства.

Топ-100 найкращих юридичних фірм обираються дослідницькою комісією Global Restructuring Review за результатами масштабного дослідження, яке включає перевірку експертизи та наявний досвід кожної фірми у транскордонних проектах з реструктуризації та банкрутства.

«Наша фірма вперше бере участь у дослідженні GRR 100 і ми вже включені до списку найкращих компаній у всьому світі. Працюючи над проектами з реструктуризації та банкрутства, що стосуються іноземних юрисдикцій, ми ретельно розробляємо індивідуальну   стратегію захисту для кожного клієнта, і незалежно від того, де знаходиться наш клієнт, - ми завжди готові допомагати. 2020 рік був складним для всіх, а тому це досягнення доводить, що GOLAW залишається стабільною та успішною в будь-який час. Ми цінуємо довіру та лояльність наших клієнтів і робимо все можливе, щоб перевершити їхні очікування та надати найкращі юридичні послуги – в Україні або в будь-якій іншій країні».

Ірина Кальницька

Партнер GOLAW, керівник практики реструктуризації та врегулювання проблемної -заборгованості, адвокат

GRR 100 - щорічний довідник провідних юридичних фірм у світі в галузі міжнародної реструктуризації та банкрутства.

GOLAW – міжнародна юридична фірма, офіси якої розташовані в Києві (Україна) та Берліні (Німеччина). Фірма успішно надає юридичні послуги у різноманітних секторах економіки, таких як банківська справа та фінанси, енергетика, торгівля та FMCG, фармацевтика, інформаційні технології, інвестиційна діяльність, сільське господарство, будівництво та нерухомість, промислове виробництво та інші. Клієнтами GOLAW є представники середнього та великого бізнесу, серед яких вітчизняні та міжнародні компанії, а також приватні клієнти.
GOLAW регулярно визнається провідними українськими та міжнародними рейтингами, серед яких The Legal 500, Chambers & Partners, Best Lawyers, «Юридична премія». Фірма входить у топ-10 провідних юридичних фірм України

Офіційні постачальники послуг