Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Golaw визнана серед топ-10 провідних юридичних фірм України

Golaw визнана серед топ-10 провідних юридичних фірм України

За результатами щорічного дослідження «50 провідних юридичних фірм України» у 2021 році, GOLAW в черговий раз увійшла до ТОП-10 лідерів ринку та впевнено утримує 6 позицію серед кращих юридичних фірм України.

GOLAW отримала високе визнання в наступних практиках:

  • Кримінальне право (ТОП-8)
  • Оподаткування. Податкові спори (ТОП-5)
  • Оподаткування. Податкове консультування (ТОП-10)

а також високо відмічена у Корпоративному праві та M&A; Судовій практиці, а також у сфері Енергетики та природних ресурсів.

Партнер фірми та керівник практики податкового права Ірина Кальницька отримала престижне визнання «Провідний юрист» у сфері вирішення податкових спорів.

Крім того, юристи фірми названі серед кращих спеціалістів України в наступних сферах:

  • Валентин Гвоздій, керуючий партнер, адвокат – Податкове консультування; Судова практика;
  • Максим Лебедєв, партнер, керівник практики корпоративного права та M&A, адвокат – Енергетика і природні ресурси;
  • Катерина Манойленко, партнер, керівник практики вирішення судових спорів, адвокат – Судова практика;
  • Ірина Кальницька, партнер, керівник податкового права, адвокат – Вирішення податкових спорів (звання «Провідний юрист») та Податкове консультування;
  • Ігор Глушко, партнер, керівник практики кримінального права, адвокат – Кримінальне право та White Collar Crime;
  • Анжеліка Моісєєва, партнер, адвокат – Кримінальне право та White Collar Crime.

Зазначимо, що GOLAW утримує позиції серед ТОП-10 лідерів ринку з 2011 року.


«GOLAW – це провідний лідер юридичного ринку України, і кожного року ми підтверджуємо свої досягнення визнаннями у престижних національних та міжнародних рейтингах. Наша мета – бути кращими у тому, що ми робимо, і ми завжди досягаємо бажаного результату. Це визнання було б неможливим без кропіткої роботи кожного. Команда GOLAW завжди націлена на досягнення успіху для клієнта, і це є пріоритетом нашої роботи. Сьогодні ми вкотре довели, що здатні вирішувати найскладніші бізнес-задачі для наших клієнтів. Дякуємо за визнання та довіру».

Валентин Гвоздій

Керуючий партнер GOLAW

«GOLAW в черговий раз утримала провідні позиції у найбільшому українському рейтингу «50 провідних юридичних фірм України». Це говорить про те, що обрана нами стратегія є виграшною та дійсно успішною. Впевнений, що глибока експертиза юристів GOLAW й надалі сприятиме подальшому сталому росту та розвитку фірми для забезпечення преміальних, високопрофесійних та бізнес-орієнтованих послуг Клієнтам».

Сергій Оберкович

Старший партнер GOLAW


50 провідних юридичних фірм України – всеукраїнське дослідження юридичного ринку, яке щорічно проводиться спеціалізованим виданням «Юридична практика». Дослідницька комісія формує рейтинг 50 провідних юридичних фірм країни, а також визначає кращі фірми та юристів за окремими практиками. Довідник надає огляд провідних фірм України за такими критеріями як кількість юристів, прибутковість, фінансова ефективність, найбільші публічні угоди. Дослідження проводиться з 1997 року та є єдиним незалежним рейтингом юридичних послуг України.

Офіційні постачальники послуг