Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

GOLAW стала єдиною в Україні юридичною фірмою, що отримала визнання в міжнародному рейтингу The Legal 500 Green Guide: EMEA 2023

GOLAW стала єдиною в Україні юридичною фірмою, що отримала визнання в міжнародному рейтингу The Legal 500 Green Guide: EMEA 2023

Legal 500 Green Guide – це перший довідник провідних юридичних фірм, який визначає лідерів ринку, що консультують з питань у сфері «зеленої» енергетики, зміни клімату, ефективного управління та сталого розвитку. Рейтинг оцінює провідні юридичні фірми та їх представників у кожній юрисдикції, визнаючи їхній внесок у «зелений» перехід та ESG, а також впровадження внутрішніх екологічних політик та ініціатив.

Нагадаємо, що GOLAW є однією з провідних юридичних фірм України, що на практиці реалізовує ефективну підтримку масштабних проектів у сфері «зеленої» енергетики найвищого рівня складності.

Юристи фірми успішно супроводжують транзакції у сфері енергетики з фокусом на відновлювані джерела, залучення проектного фінансування від провідних експортно-кредитних агентств та міжнародних фінансових інституцій.

Клієнтами фірми є міжнародні компанії, інвестори та девелопери, що реалізують проекти у сфері сонячної, вітроенергетики та біомаси.

Основною перевагою фірми є транскордонна орієнтація та великий досвід співпраці з українськими та міжнародними компаніями у розробці сонячних, вітрових електростанцій та електростанцій, що працюють на біомасі, включаючи підтримку у придбанні відповідного обладнання.

GOLAW також підтримує діалог з українськими та європейськими регуляторними органами, вносить пропозиції уряду щодо вирішення проблем у галузі відновлюваної енергетики в Україні.

Більш детальну інформацію про визнання GOLAW в The Legal 500's EMEA Green Guide можна знайти за посиланням.

Офіційні постачальники послуг