Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

GOLAW повідомляє про нові призначення

Крістіна Кольчинська призначена радником практики кримінального права

Адвокат Крістіна Кольчинська має понад 9-річний досвід роботи у юриспруденції.

Вона успішно захищає підозрюваних та обвинувачених, а також надає правову допомогу бізнесу у відносинах з контролюючими та правоохоронними органами.

Окрім цього, Крістіна займається юридичним консультуванням з питань, що виникають під час розслідування економічних злочинів, забезпечуючи ефективний і комплексний захист інтересів українських та іноземних компаній, а також їх посадових осіб.

Олександр Мельник призначений старшим юристом практики корпоративного права та M&A.

Олександр має багаторічний юридичний досвід в практиці корпоративного права та M&A.

Він спеціалізується на питаннях корпоративного, антимонопольного, банківського та фінансового права, а також у взаємовідносинах бізнесу з контролюючими органами.

Юрист успішно консультує з питань створення, реструктуризації та ліквідації бізнесу, проведення юридичних аудитів компаній та структур бізнесу.

Окрім цього, Олександр консультує з питань приватизації та транзакцій з нерухомістю.


GOLAW – міжнародна юридична фірма, офіси якої розташовані у Києві (Україна) та Берліні (Німеччина). Фірма неодноразово була високо відмічена провідними українськими та міжнародними рейтингами, серед яких The Legal 500 EMEA, Chambers & Partners, IFLR 1000, Best Lawyers, Who is Who Legal, «Юридична премія» тощо. Протягом останніх восьми років, GOLAW входить до ТОП-10 кращих юридичних фірм України.

Офіційні постачальники послуг