Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

GOLAW повідомляє про нові призначення та розширення партнерського складу фірми

GOLAW повідомляє про нові призначення та розширення партнерського складу фірми

Олександр спеціалізується на питаннях корпоративного, антимонопольного, банківського та фінансового права, а також у взаємовідносинах бізнесу з контролюючими органами. Олександр супроводжує вихід іноземного бізнесу на ринок України. Юрист успішно консультує з питань створення, реструктуризації та ліквідації бізнесу, проведення юридичних аудитів компаній та структур бізнесу, а також з питань приватизації та транзакцій з нерухомістю.

Крім того, Олександр успішно супроводжує транзакції у сфері енергетики з фокусом на відновлювані джерела, залучення проектного фінансування від провідних експортно-кредитних агентств та міжнародних фінансових інституцій.

Катерина має багаторічний досвід представництва клієнтів у складних судових суперечках в судах усіх інстанцій та юрисдикцій. Професійна компетенція адвоката охоплює захист права власності, договірні спори, банкрутство, спори з суб’єктами владних повноважень та інші комплексні господарські, цивільні та адміністративні спори.

Однією з ключових сфер діяльності Катерини є трудове право. Юрист консультує іноземні та українські компанії з широкого кола трудових питань, супроводжує складні випадки звільнення топменеджерів, а також успішно представляє інтереси клієнтів у трудових спорах як на етапі мирного врегулювання, так і в судовому порядку.

  • Вікторія Бубліченко призначена на посаду радника практики податкового права, реструктуризації та врегулювання проблемної заборгованості

Юрист має значний досвід у консультуванні українських та іноземних клієнтів з різноманітних секторів економіки з питань оподаткування угод та діяльності відповідно до українського податкового права, міжнародних конвенцій. Вікторія також здійснює юридичний супровід податкових перевірок бізнесу, успішно оскаржує результати перевірок в адміністративному та судовому порядку.

GOLAW високо цінує професіоналізм та стійкість команди у безпрецедентно складних умовах воєнного часу. Ми вітаємо провідних юристів з новими грейдами та бажаємо ще більшого потенціалу для ведення масштабних і складних проектів”, – прокоментував нові призначення старший партнер GOLAW Сергій Оберкович.

Нові призначення вкотре підтверджують наші прагнення та готовність інвестувати у найкращі таланти всередині фірми, які безперечно посилять практики та сприятимуть подальшому сталому росту та розвитку фірми задля забезпечення найбільш висококласного сервісу для наших клієнтів та задоволення їх бізнес потреб, що є головним пріоритетом нашої роботи ”, – коментує результати щорічного оцінювання керуючий партнер GOLAW Валентин Гвоздій.


GOLAW – провідна українська юридична фірма, що працює за міжнародними стандартами. Фірма неодноразово була високо відмічена провідними міжнародними рейтингами, серед яких Legal 500, Chambers & Partners, IFLR 1000, Best Lawyers, Who is Who Legal, та входить до ТОП-5 кращих юридичних фірм України.

Офіційні постачальники послуг