Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

GOLAW на World Litigation Forum

3-5 жовтня в Амстердамі пройшов World Litigation Forum, на який в якості спікерів від України були запрошені наші колеги Катерина Манойленко та Катерина Цвєткова. Форум об’єднав юристів з усього світу, які спеціалізуються на вирішенні спорів.

Юристи GOLAW виступили в спеціальній панелі «Geopolitics and Arbitration: the impact of war in Ukraine». Спікери розповіли іноземним колегам про особливості роботи українських адвокатів в умовах воєнного стану. Особлива увага була приділена питанню відшкодування збитків, завданих бізнесу внаслідок російської агресії. Катерина Манойленко та Катерина Цвєткова поділились досвідом подачі заяв до ЄСПЛ та національних судів в інтересах Клієнтів, які постраждали від війни, та окреслили перспективи звернення до інвестиційних арбітражів.

«Ми приємно вражені не лише увагою іноземних колег до ситуації в Україні, а також їх практичним підходом до питання стягнення збитків з росії та притягнення держави-агресора до відповідальності, – розповідає Катерина Манойленко. – Готові продовжувати боротьбу на юридичному фронті в інтересах наших Клієнтів!»

Офіційні постачальники послуг