Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Glencore Agriculture здійснила ребрендинг та змінила назву на Viterra

Компанія Glencore Agriculture з радістю повідомляє про ребрендинг і зміну своєї назви на Viterra.

Починаючи з 30 листопада 2020 року, компанія імплементує бренд Viterra у всіх країнах, в яких здійснює свою діяльність.

«Сьогодні - історичний день для нашого бізнесу, так як ми глобально прийняли назву і бренд Viterra», - сказав Дейвід Маттіске, CEO Viterra. "Протягом останніх сорока років ми постійно зростали, щоб стати одним зі світових лідируючих бізнесів. Назва Viterra, що означає життєву силу землі, об'єднує наш бізнес під єдиним брендом із загальною метою, зміцнить нашу ідентичність і посилить наші позиції в досягненні подальшого зростання.»

Viterra здійснює свою діяльність в 37 країнах у повністю інтегрованому, зв'єднуючому виробників та споживачів ланцюжку поставок стійкої, надійної та з контрольованою якістю сільськогосподарської продукції.

«Наш талановитий персонал і мережа активів дозволяють пропонувати широкий асортимент послуг та продукції, встановлювати успішні, довгострокові взаємини з виробниками в країнах походження продукції і кінцевими споживачами в країнах збуту», - доповнив Д.Маттіске. «Разом ми очікуємо подальшого зростання та інвестицій в нашу мережу, продовжуючи виконувати роль сполучної ланки в сільськогосподарській галузі».

Д.Маттіске висловив вдячність акціонерам, які поділяють розуміння виняткового значення сільськогосподарської галузі та підтримують довгострокову стратегію нашої компанії.

"Після інвестицій CPP Investments і British Columbia Investment Management Corporation в 2016 році, разом із Glencore, у нас є три сильних акціонери, які поділяють наше бачення подальшого зростання і успіху. Ми сподіваємось на співпрацю в напрямку реалізації нашого повного потенціалу галузевого лідера."

З огляду на графіки виконання робіт і господарської діяльності Австралія, Бразилія, Єгипет, Казахстан, Нова Зеландія, Румунія, Російська Федерація і Україна запланували ребрендинг на травень 2021 року. Крім зміни назви і оновлення бренду, компанія здійснює ділову діяльність в звичайному режимі.

Про компанію Viterra

У Viterra, ми віримо в сполучну силу. Наш лідируючий у світі, повністю інтегрований ланцюжок поставок від виробника до кінцевого споживача з’єднує виробників і споживачів поставками стійкої, надійної з контрольованою якістю сільськогосподарської продукції. За допомогою талановитого персоналу чисельністю понад 16 000 осіб ми здійснюємо діяльність в 37 країнах, наша стратегічна мережв активів зі зберігання, переробки і транспортування дозволяє нам пропонувати інноваційні рішення і відкривати шляхи нашим клієнтам за допомогою успішного і тривалого партнерства. Разом ми є сильнішими та досягаємо більшого.

Офіційні постачальники послуг