Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

FAST приймає новий виклик та змінюється заради порятунку людського життя

FAST приймає новий виклик та змінюється заради порятунку людського життя

МИ ВРЯТУВАЛИ БАГАТО ЛЮДЕЙ, РОЗПОВСЮДЖУЮЧИ НАВИЧКИ ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ.

ЗАРАЗ МИ ПРИЙМАЄМО НОВИЙ ВИКЛИК, ПРОДОВЖУЄМО РЯТУВАТИ ЛЮДСЬКІ ЖИТТЯ, БУДУЮЧИ ІНФЕКЦІЙНУ БЕЗПЕКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ.

Федір Сердюк, CEO FAST

The 2020 Edelman Trust Barometer показав, що найбільш достовірним джерелом інформації про COVID-19 є комунікація роботодавців. Роботодавці на думку респондентів виявилися краще підготовленими до ефективного і відповідального реагування на загрозу вірусу, ніж країни. Отже, коли весь світ стикнувся з проблемою під назвою Коронавірус, суспільство, інвестори та власники, співробітники очікують від компанії усіх можливих заходів захисту людей від зараження.

Але, нажаль, без швидких та системних змін в політиці інфекційної безпеки підприємство вразливе перед фізичними, економічними та ментальними наслідками коронавірусу.

Коли повна зупинка операцій неможлива, залишається максимально убезпечити співробітників і продовжити роботу.

FAST: Перша допомога і спецпідготовка та Промбезпека об’єднали наш досвід, щоб допомогти підприємствам швидко впровадити систему інфекційної безпеки.

Рішення, які пропонує FAST, засновані на багаторічному практичному досвіді в профілактиці інфекцій, аудиті та створенні ефективних політик інфекційної безпеки. Ця діяльність діяльність відзначена USAID, Chemonics International, НОРЕ. Всі продукти відповідають протоколам Центру з контролю та профілактики захворювань (CDC) США та враховують ризики та обмеження компанії, специфіку підприємства та будуть доцільними (cost-effective).

При створенні програм інфекційного контролю FAST: Перша допомога і спецпідготовка та Промбезпека:

  • враховують специфіку індустрії;
  • фокусуються на практичних рекомендаціях;
  • допомагають втілити рекомендації на місцях;
  • супроводжують та консультують підприємство.

Зараз компанія надає чотири продукти:

  1. Аудит інфекційних ризиків підприємства і повний цикл рекомендацій;
  2. Онлайн-консультація на основі бріфу, заповненого менеджером з охорони праці підприємства, з повним циклом рекомендацій;
  3. Онлайн-консультація для генерального директора і менеджером з охорони праці та сесія у форматі питань та відповідей;
  4. Повна консалтингова програма з формування та впровадження системи інфекційного захисту під ключ.

Офіційні постачальники послуг