Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Фахівці Hillmont Partners представляли інтереси Групи компаній GIR у справі з врегулювання складного боргового спору

Юридична фірма Hillmont Partners надала повну правову підтримку Групі компаній General Investment Resources (GIR), провідній національній компанії з виробництва вогнетривких матеріалів, у вирішенні боргового спору з ТОВ “Ю.КОММОДІТІЗ”, постачальником природного газу.

Спір виник через заборгованість заводів Групи компаній GIR за природній газ, який їм постачало ТОВ “Ю.КОММОДІТІЗ”. Внаслідок початку війни ПАТ “КДЗ” та Дружківський вогнетривкий завод опинилися в зоні бойових дій і зупинили виробництво.

Для вирішення спору була залучена фінансова компанія, яка виступила покупцем боргових вимог. Юристи Hillmont Partners представляли інтереси Групи компаній GIR у цій справі, здійснили підготовку,  корпоративне та податкове структурування і документування угоди. Також консультували з питань перереєстрації бізнесу клієнта у Львові та перенесення виробничих потужностей у Дніпро.

За результатами угоди борговий спір Групи компаній GIR з постачальником газу був врегульований. Бізнес наразі працює над перезапуском в роботу підприємств КДЗ та Дружківський вогнетривкий завод.

З боку Hillmont Partners над проектом працювали старший партнер Валентин Засуха та команда львівського офісу фірми на чолі з партнером Андріаном Арцишевським.

Офіційні постачальники послуг