Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ETERNA LAW запрошує на II Євразійський Форум Комплаєнс офіцерів та Керівників юридичних служб

ETERNA LAW запрошує на II Євразійський Форум Комплаєнс офіцерів та Керівників юридичних служб, який пройде 2-3 грудня 2021 року в Алмати, Казахстан.

Тема форуму: Вирішуємо актуальні проблеми юристів та комплаєнс офіцерів.

Це – перший в історії формат професійних заходів, створений виключно юридичним та комплаєнс співтовариствами.

В умовах непередбачуваності сучасного світу, збільшення регуляторних ризиків та тиску на юристів і комплаєнс менеджерів, наступом автоматизації потрібні ефективні рішення.

Захід буде цікавий представникам великого та середнього бізнесу - власникам і топ-менеджерам, комплаєнс офіцерам, керівникам юридичних та HR департаментів, внутрішнім контролерам, аудиторам та представникам служб безпеки компаній.

Серед підтверджених спікерів Форуму – учасники Compliance Club, фахівці міжнародного рівня в галузі юриспруденції, комплаєнсу, корпоративних розслідувань, due diligence та M&A, крипторегулювання та кібербезпеки, боротьби з корупцією та побудови стійкого бізнесу.

Завдяки їхньому успішному багаторічному професійному досвіду роботи в Євразії учасники Форуму зможуть знайти відповіді та прикладні рішення, як ефективно справлятися з викликами сучасного світу.

Дата: 2-3 грудня 2021 року

Локація: готель Rahat Palace Hotel, Алмати, Казахстан

Формат: офлайн та онлайн

Вартість участі: офлайн (200 євро), онлайн (100 євро)

Зареєструватися на захід можна за посиланням.

Серед спонсорів і партнерів Форуму: Kroll, Глобальний договір ООН в Україні, Refinitiv, Ethicolntrol, Академія комплаєнс.

Програма Форуму – за посиланням

З приводу участі у Форумі, звертайтеся за електронною адресою: events@eterna.law

З приводу співробітництва звертайтеся до PR директора ETERNA LAW Аліни Мікіної: mikina@eterna.law

Офіційні постачальники послуг