Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ETERNA LAW виступила юридичним радником IT компанії Perfectial у рамах проєкту злиття з міжнародною IT-групою Avenga

У рамах роботи над проєктом команда ETERNA LAW здійснювала повний супровід на стороні продавців, починаючи з передпродажної реструктуризації об’єкта придбання, участі в переговорах та роботи над трансакційною документацією та до супроводу підписання та закриття трансакції. Угода включала придбання корпоративних прав у кількох юрисдикціях, прав інтелектуальної власності, активів, контрактів із клієнтами та прав користування на нерухомість.

Костянтин Носалюк, Віце-президент компанії, коментує: «Під час супроводу M&A угоди в такі стислі терміни команда ETERNA LAW і, зокрема, партнер Олег Мальський показали глибоке розуміння IT індустрії України, міжнародних угод, дипломатичності комерційних переговорів та конструктивного підходу для досягнення поставленої цілі».

Команда ETERNA LAW працювала над проєктом у складі радника Карини Павлюк, старших юристів Маргарити Татарової та Юлії Зарічнюк та молодшого юриста Антона Ходоша під керівництвом партнера Олега Мальського.

Офіційні постачальники послуг