Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ETERNA LAW приєднується до Глобального договору ООН

ETERNA LAW приєднується до Глобального договору ООН

ETERNA LAW рада повідомити, що у вересні 2021 року фірма стала членом Глобального договору ООН. Приєднавшись до ініціативи, ETERNA LAW зобов’язалася дотримуватися Десяти принципів Глобального договору з прав людини, праці, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Також фірма зобов’язалася реалізовувати проєкти та ініціативи, направлені на виконання цілей із затвердженого переліку ЦСР (17 Цілей сталого розвитку), а саме:

  • Забезпечення гендерної рівності, розширення прав і можливостей усіх жінок та дівчаток.
  • Забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх.
  • Сприяння поступальному, всеохоплюючому та сталому економічному зростанню, повній і продуктивній зайнятості та гідній праці для всіх
  • Сприяння побудові миролюбного й відкритого суспільства в інтересах сталого розвитку, забезпечення доступу до правосуддя для всіх і створення ефективних, підзвітних та заснованих на широкій участі інституцій на всіх рівнях

Керуючий партнер ETERNA LAW Андрій Астапов коментує: «ETERNA LAW рада стати частиною Глобального договору ООН. Ми повністю поділяємо цінності та цілі UNGC та у повсякденній роботі дотримуємося принципів, закріплених Організацією. Тому приєднання до ініціативи для нас – цілком логічне продовження реалізації нашої філософії».

Мережа Глобального договору ООН в Україні 

Мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact (Глобального договору Організації Об'єднаних Націй). Це найбільша у світі асоціація корпоративно відповідального бізнесу, що закликає компанії вибудовувати свою діяльність та стратегію з урахуванням Цілей сталого розвитку та на основі десяти універсальних принципів у галузі прав людини, праці, навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

Офіційні постачальники послуг