Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Eterna Law продовжує надавати допомогу українським біженцям за кордоном

Із тих пір, як ETERNA LAW оголосила про готовність спільно з європейськими юридичними фірмами-партнерами допомагати українським біженцям за кордоном, протягом останніх двох тижнів ми отримали декілька десятків звернень та змогли допомогти аплікантам із тимчасовим безкоштовним розміщенням, а також надали безоплатну юридичну допомогу фізичним особам із різних аспектів права.

Партнер ETERNA LAW Оксана Кнейчук коментує: «Ми віримо в перемогу України в страшній війні, в яку країну втягнула агресія Росії, проте ніхто з нас не знає, скільки ще триватиме ця війна. Саме тому ми та наші європейські партнери готові й надалі надавати допомогу нашим співвітчизникам. За цей час ми змогли допомогти декільком десяткам заявників, і треба розуміти, що за кожним зверненням завжди стоїть не одна людина, а непроста історія цілої сім’ї. Тож, користуючись нагодою, хочу вкотре подякувати всім, хто не залишається осторонь української трагедії та допомагає в межах своїх можливостей».

Нагадуємо, що в колаборації з низкою провідних юридичних фірм із Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Кіпру, Латвії, Румунії, Австрії, Туреччини ETERNA LAW відкрила програму юридичної допомоги при вимушеній релокації бізнесу та фізичних осіб у ці країни. Послуги для фізичних осіб надаються pro bono (безкоштовно), в той час як послуги для юридичних осіб надаються на комерційній основі.

Із запитами щодо отримання допомоги в тимчасовому розміщенні та з питань релокації бізнесу звертайтеся, будь ласка, до партнера ETERNA LAW Оксани Кнейчук: kneychuk@eterna.law.

Офіційні постачальники послуг