Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ETERNA LAW повідомляє про приєднання Сагіджана Кубашева – нового партнера в Казахстані

ETERNA LAW посилює свою команду в Казахстані з приєднанням нового партнера Сагіджана Кубашева.

Сагіджан має понад 20 років досвіду роботи незалежним консультантом із низки великих міжнародних проєктів, переважно в нафтогазовій галузі (консультування стратегічного партнера Національної компанії «КазМунайГаз» (КМГ) та правове супроводження в групі консультантів із потенційної угоди придбання однією з найбільших нафтогазових компаній світу часток у місцевій нафтогазовій компанії та ін.), а також значний досвід у сфері розвитку юридичного бізнесу.

Керуючий партнер ETERNA LAW Андрій Астапов коментує: «Цього року нашому офісу в Казахстані – 10 років, і весь цей час ми реалізовували масштабні проєкти, гарантуючи бездоганну юридичну експертизу. Ми високо цінуємо наших клієнтів у цьому регіоні, а посилення команди в офісі Алмати – черговий крок у реалізації нашої довгострокової стратегії розвитку бізнесу в Центральній Азії. Упевнений, що з приєднанням Сагіджана наша команда зможе надавати послуги незмінно високої якості ще ширшому колу клієнтів».

Офіційні постачальники послуг