Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

ETERNA LAW подарувала новорічне свято пацієнтам Охматдит

У 2021 році ETERNA LAW вирішила відмовитися від традиційних корпоративних подарунків клієнтам і партнерам, а напередодні Нового року та Різдва подарувати свято тим, кому воно потрібне більше за інших.

У рамах реалізації КСВ програми фірми ETERNA LAW від імені кожного свого клієнта, партнера та співробітника провела благодійну акцію – організувала святкування напередодні Дня святого Миколая та закупила подарунки для понад 60 пацієнтів двох відділень Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України Охматдит.

Керуючий партнер Андрій Астапов прокоментував: «ETERNA LAW регулярно реалізує різні власні КСВ проєкти та підтримує акції інших компаній, тому що ми віримо, що бізнес не може існувати окремо від суспільства, в якому працює. Але наша цьогорічна акція для Охматдит – по-справжньому особливий для нас проєкт, який підтримав буквально кожен співробітник фірми. Сподіваюся, щороку дедалі більше колег здійснюватиме подібні ініціативи».

PR директор Аліна Мікіна додала: «За свою кар’єру я реалізувала багато проєктів, у тому числі і соціальних. Але абсолютно чесно можу сказати, що наша новорічна кампанія в ETERNA LAW у 2021 році – найзворушливіша з усіх, якими мені пощастило керувати. Я дуже рада, що партнери та вся команда ETERNA LAW з величезним ентузіазмом сприйняли цю ідею, і нам вдалося втілити настільки крутий та соціально-важливий проєкт».

Офіційні постачальники послуг