Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Egis завершує дорожній проект у Грузії, що здійснювався за фінансової підтримки ЄІБ

Egis завершує дорожній проект у Грузії, що здійснювався за фінансової підтримки ЄІБ

28 жовтня відбулася урочиста церемонія відкриття 27 км автомагістралі Е60 в Грузії, 13 км з яких були побудовані під наглядом Egis.

Ділянка дороги Убіса-Шорапані (F3) - є ключовою ланкою, що з'єднує східну та західну частини країни. Дорога включає дев'ять подвійних тунелів (найдовший - 1640 м) і 27 мостів. Найбільшим інженерним досягненням проекту є міст довжиною - 1362 м, який став другим за величиною мостом у Грузії. Однією з найскладніших ділянок проекту стала 13-кілометрова частина дороги, яка що здійснювалася під наглядом  Egis. Замовником проекту став департамент доріг Міністерства регіонального розвитку та інфраструктури Грузії. Міжнародний маршрут E60 E70, проходить від французького міста Блес, простягається до киргизько-китайського кордону.

Проект здійснювався в рамках розширення Транс'європейської транспортної мережі (TEN-T) та Середнього коридору, метою якого є покращення регіональних перевезень. Команда Egis доклала чимало зусиль, щоб забезпечити успіх проекту, який став важливою віхою в розвитку інфраструктури Грузії.

Церемонія відкриття відбулася в поселенні Шорапані (на ділянці проекту - Убіса Шорапані, що реалізується Egis) за участю високопоставлених осіб, включаючи прем'єр-міністра Грузії Іраклі Гарібашвілі, міністра регіонального розвитку та інфраструктури Іраклія Карселадзе, посла Європейського Союзу в Грузії Павла Герчинського, а також голову регіонального представництва Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) на Південному Кавказі Мацея Чура. Компанію Egis на заході представила Наташа Коріца, регіональний менеджер Південного Кавказу, директор філії в Грузії та керівник проектної групи.

"Ми пишаємося успішним завершенням цього значущого дорожнього проекту в Грузії, що здійснювався за підтримки Європейського інвестиційного банку. Ділянка дороги Убіса-Шорапані (F3) є ключовим елементом транспортної мережі Грузії, і її реалізація знаменує собою важливу подію в розвитку інфраструктури країни. Відданість та наполеглива праця нашої команди, а також співпраця з місцевою владою зробили це досягнення можливим. Ми з нетерпінням чекаємо на позитивний вплив, який ця дорога матиме на сполучення та розвиток Грузії". - Наташа Коріца, регіональний менеджер Південного Кавказу, директор філії в Грузії.


About Egis

Egis – міжнародна компанія, яка працює у сферах консалтингу, будівельного інжинірингу та послуг мобільності. Ми проектуємо та керуємо інтелектуальною інфраструктурою та будівлями, здатними реагувати на кліматичні зміни та допомагати досягти більш збалансованого, сталого та екологічно-стійкого розвитку територій. Egis реалізує проекти у 120 країнах, використовуючи досвід 18 000 співробітників, які створюють передові інновації, доступні для всіх проектів

Linkedin: Egis | Instagram:  @egisgroup  | Twitter: @egis  | Facebook: @egisgroup

Про Egis в Україні

В Україні компанія присутня з 1993 року і працює над низкою приватних проектів і проектів, які втілюються шляхом фінансування міжнародних фінансових інститутів, та державних коштів. Основними напрямками діяльності Egis в Україні є консалтинг та інжиніринг у сферах цивільного будівництва, будівництва доріг та мостів; водопостачання та водовідведення; міського транспорту; портів; залізничного транспорту; енергоефективності та управління навколишнім середовищем. Головний офіс в Києві є також регіональним хабом діяльності компанії в Україні, Кавказі та в Центральній Азії.

Сьогодні Egis залучена до ряду проєктів відбудови України. Використовуючи європейські стандарти та локальний досвід, компанія працює над створенням сталого та екологічного майбутнього для громад України.

Контакти

Анна Йовка

Public Affairs and Corporate Communication, Ukraine

Tel.: +380 66 057 46 57

Anna.Yovka@egis-group.com

Анастасія Матієнко

Junior PR Manager

Tel.: +380 63 722 05 07
anastasiia.matiienko@egis-group.com

Офіційні постачальники послуг