Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

EBS придбала компанію з комплексної автоматизації бізнесу Rearden Group

Повідомляємо, що 5 листопада 2021 року завершився процес придбання компанією EBS автоматизатора бізнес-процесів Rearden Group, після якого компанія увійшла до складу EBS.

Дане рішення стало закономірним кроком на шляху розвитку EBS, як лідера у сфері консалтингових послуг. EBS підсилила свою компетенцію у сфері автоматизації бізнес-процесів та поповнила команду експертами, які реалізували більше 2500 проєктів на ринку України, використовуючи сучасні продукти та платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи "BAS", "1С:Підприємство" та ін.

«Об'єднуючи команди професіоналів у галузі автоматизації бізнесу, ми робимо значний крок вперед на шляху до зміцнення позицій компанії на ринку. Вже понад 20 років ми надаємо якісну підтримку клієнтам та сприяємо розвитку бізнесу, розкриваючи потенціал компаній, які працюють в Україні. Висока якість послуг, гнучкість і, як результат, задоволеність клієнтів є принциповими для EBS, тому ми готові до нових викликів задля збільшення доданої вартості для наших клієнтів», коментує угоду Олена Вольська, керуючий партнер та директор EBS.

У синергії з експертизою команди Rearden Group, ми розраховуємо розширити та вдосконалити спектр  рішень для автоматизації бізнесу та підвищити рівень сервісу. Рішення про придбання компанії Rearden Group було також зумовлене суттєвим підвищенням запитів від клієнтів на складні та комплексні рішення з автоматизації процесів.

«Більш ніж 20-річний досвід роботи Rearden Group та неодноразові відзнаки в рейтингах лідерів у сфері впровадження систем автоматизації управління та обліку підприємств у поєднанні з експертизою EBS дозволять нам розробити кращі рішення та виконувати проєкти на першокласному рівні. В свою чергу, я радий можливості очолити практику IT Консалтингу, щоб керувати розширеною командою і підсилити позиції EBS на ринку. Впевнений, разом ми зможемо вийти на якісно новий рівень роботи», зазначає Юрій Майдан, директор Rearden Group.

Ми впевнені, що завдяки цьому об’єднанню ми зможемо підсилити команду та покращити якість послуг.

Офіційні постачальники послуг