Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«ДИТЯЧА НАДІЯ»: абоненти Київстар 5 років поспіль допомагають хворим малюкам

Спільній ініціативі Київстар і платформи dobro.ua «Дитяча надія» виповнилося п’ять років. Завдяки системним SMS-пожертвам від абонентів оператора за цей час зібрано майже 29* мільйонів гривень – допомогу отримали 69 відділень українських лікарень. Медичне обладнання щодня допомагає рятувати життя тисяч маленьких пацієнтів з онко-, кардіозахворюваннями й опіками.

У грудні 2018 року Київстар спільно з благодійною платформою dobro.ua запровадив прозорий і простий інструмент допомоги – систему благодійних SMS, що надає абонентам передплаченого зв’язку можливість перераховувати кошти на благодійність швидко та зручно завдяки повідомленням. Основна мета «Дитячої надії» – допомогти дітям з вадами серця, онкологічними захворюваннями й опіковими травмами шляхом придбання необхідного медичного обладнання для лікарень Києва, Львова, Дніпра, Одеси та Харкова.

«Кожне надіслане повідомлення з 10-15 гривнями подарувало шанс на життя тисячам хворих малюків по всій країні! Від імені Київстар я хочу подякувати кожному абоненту за небайдужість та системну допомогу, що створює можливості для наших дітей лікуватися тут, в Україні»,коментує директор з корпоративних зв’язків Київстар Ганна Захараш.

Загалом для проєкту було відправлено більш як 1 мільйон благодійних SMS, дитячою надією стали понад 250 тисяч абонентів Київстар, 19 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям. Вартість такої благодійної підписки з мобільного рахунку становить  усього 5, 10, 15 та 20 грн, проте загалом кожного місяця формує до 200 тисяч гривень регулярної допомоги лікарням. Це дозволяє системно забезпечувати медичні заклади важливим медичним обладнанням, інструментами та витратними матеріалами. Співробітники компанії зібрали понад 555 тисяч гривень на підтримку проєкту.

«Небайдужі українці продовжують допомагати вирішувати найгостріші суспільні проблеми. Мільйон відправлених SMS-повідомлень уже матеріалізувався у важливе медичне обладнання для порятунку життів маленьких українців у різних куточках країни. Давайте робити добро разом!» – коментує Ірина Гуцал, директорка благодійної платформи dobro.ua.

Нещодавно нове медичне обладнання було передано до 4 опорних дитячих лікарень, зокрема допомогу отримали Західноукраїнський дитячий спеціалізований медичний центр у Львові (ЗУСДМЦ), Регіональний медичний центр родинного здоров’я у Дніпрі (РМЦРЗ), Одеська обласна дитяча клінічна лікарня (ООДКЛ) і Національний реабілітаційний центр «Незламні» на базі Першого медичного об’єднання Львова. Детальніше про те, як підтримати «Дитячу надію» та звітність ініціативи – на офіційному сайті проєкту.

Нагадаємо, що навесні Київстар разом із платформою dobro.ua об’єдналися з центром «Незламні» та розширили благодійну програму «Дитяча надія» новим напрямком – допомога дітям з опіками. Мобільний оператор від себе виділив 10 мільйонів гривень на придбання сучасного медичного обладнання, яке вже функціонує в лікарні.

Загалом з початку повномасштабної війни Київстар системно підтримує державу та суспільство. З лютого минулого року компанія, її співробітники й абоненти інвестували 1,6 млрд грн для допомоги країні.

*З яких прямий благодійний внесок Київстар – 10 мільйонів гривень, майже 19 мільйонів гривень перераховано завдяки абонентам компанії.

Офіційні постачальники послуг