Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Дитяча надія»: до Львова, Дніпра й Одеси передано медичне обладнання завдяки абонентам Київстар

«Дитяча надія»: до Львова, Дніпра й Одеси передано медичне обладнання завдяки абонентам Київстар

У межах спільної ініціативи телеком-оператора та платформи dobro.ua «Дитяча надія» абоненти Київстар зібрали кошти відразу для чотирьох дитячих відділень. Нове медичне обладнання передано до Західноукраїнського дитячого спеціалізованого медичного центру у Львові (ЗУСДМЦ), Регіонального медичного центру родинного здоров’я у Дніпрі (РМЦРЗ) й Одеської обласної дитячої клінічної лікарні (ООДКЛ). Воно допоможе в лікуванні маленьких пацієнтів з онко- та кардіозахворюваннями.

Зокрема, для забезпечення роботи педіатричного відділення ЗУСДМЦ у жовтні було передано 15 інфузійних дозаторів VP 1. У відділеннях клініки щорічно проходить близько 500 консультацій кардіолога, під час яких виявляють серцево-судинні хвороби або їх ускладнення, що потребують ретельного спостереження.

Медичними меблями було облаштовано дві палати інтенсивної терапії онкогематологічного центру РМЦРЗ у Дніпрі, де з початку року лікування отримали більш 425 дітей хворих на рак. Також кабінет функціональної діагностики лікарні отримав новенький велоергометр Ergoselect 1 із пристроєм реєстрації ЕКГ. Лабораторне відділення ООДКЛ тепер використовує у своїй роботі біохімічний аналізатор напівавтоматичний Stat Fax 4500 і напівавтоматичний 2-канальний коагулометр HUMACLOT DUO Plus для лікування малюків з онко.

«Від імені Київстар я хочу подякувати кожному абоненту за небайдужість. Впродовж  майже 5 років ми разом доводимо, що маленької або великої допомоги не буває. Спільно нам вдалося зібрати понад 28 мільйонів гривень і придбати обладнання для 67 відділень по всій країні. А це шанс на здорове та щасливе майбутнє для наших дітей тут, в Україні», – коментує директор з корпоративних зв’язків Київстар Ганна Захараш.

«Дитяча надія» була заснована Київстар і платформою dobro.ua у грудні 2018 року. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів мобільного оператора. Загалом для проєкту було відправлено більш як 1 мільйон благодійних SMS, до нього долучилося понад 250 тисяч абонентів Київстар, 19 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям.

Навесні 2023 року проєкт було розширено ще одним напрямком допомоги – дітям з опіками. Мобільний оператор від себе перерахував 10 мільйонів гривень на придбання критично важливого медичного обладнання до опікового відділення центру «Незламні» у Львові.

Детальніше ознайомитися з проєктом і долучитися до допомоги можна за посиланням.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2023 року обслуговував 24,1 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству та країні долати складнощі воєнного часу. Від початку повномасштабної війні компанія виділила понад 1,3 млрд грн на підтримку ЗСУ, суспільства, абонентів. Єдиний акціонер Київстару – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

Офіційні постачальники послуг