Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Два проєкти Sayenko Kharenko увійшли до фінального списку номінантів премії 2023 CEE Deal of the Year

Sayenko Kharenko рада повідомити про включення до шортлиста 2023 CEE Deal of the Year Award двох проєктів фірми. Найбільш знаковими угодами від Sayenko Kharenko було виділено консультування Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) у зв’язку з наданням забезпеченого кредиту на суму 30 мільйонів доларів США Астарті, одному з найбільших агропромислових холдингів в Україні та супровід надання Україні кредиту на суму еквівалентну 26,3 мільйонам фунтів стерлінгів під гарантію UK Export Finance.

Премія CEE Deals of the Year щорічно вручається виданням CEE Legal Matters з метою відзначення угод, фінансувань та інших транзакцій, які сприяють економічному зростанню в регіоні, а також юристів та фірм, відповідальних за їхню реалізацію.

Цього року від України було подано 12 проєктів, у п’яти з яких була залучена Sayenko Kharenko – це найбільший показник серед українських фірм.

Переможці будуть оголошені на щорічній церемонії нагородження CEE Deals of the Year 25 квітня 2024 року в Варшаві.

CEE Legal Matters – авторитетне друковане та онлайн-видання про юристів та юридичні ринки Центральної та Східної Європи. У ньому зібрані новини, інтерв’ю, аналіз, думки та багато іншого. Місія CEELM – бути джерелом інформації про юридичну галузь у Центральній та Східній Європі.

Офіційні постачальники послуг