Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Домашній Інтернет від Київстар продовжує інвестиції в розбудову та відновлення мережі: результати та плани

Попри всі складнощі, які принесла повномасштабна війна, компанія продовжує не тільки відновлювати мережу, а й інвестувати в її розвиток та соціальні інфраструктурні об’єкти.

44 тисячі квартир та 6 нових міст із «Домашнім інтернетом»

За останні 6 місяців мережа «Домашній інтернет» від Київстар розширилась на 355 нових будинків, а це понад 44 тис. квартир. Також послуга стала доступна в м. Дубно, а до кінця року з’явиться ще в 5 нових містах.

17 міст із інтернетом на швидкості 1 Гбіт/с

Активно йде модернізація мережі до швидкості 1 Гбіт/с. Тепер його можна підключити в м. Київ, Дніпро, Львів, Старокостянтинів, Володимир, Трускавець, Славута. Перевірити  можливість підключення за адресою можна на сайті компанії. А загалом цього року заплановано покриття гігабітною мережею ще 10 міст. Загальна вартість інвестицій в модернізацію склала понад 200 млн. грн. Плани компанії щодо розширення та модернізації мережі - найкраще підтвердження віри в перемогу України в цій війні.

Відновлення пошкодженої мережі

Пошкоджена внаслідок бойових дій мережа вже повністю поремонтована на деокупованих територіях в м. Чернігів, Ніжин, Ірпінь, Охтирка та в містах під обстрілами - Кривий Ріг, Зеленодольськ, а також в робочому стані підтримується 99% мережі в Миколаєві, 94% в Харкові та 81% в Нікополі.

«Домашній інтернет» у бомбосховищах та модульних містечках

В рамках соціальних ініціатив був підключений інтернет в 1279 бомбосховищах та укриттях, а також в 442 модульних будиночках для вимушено переміщених осіб. Компанія планує і далі працювати в цих напрямках та до кінця року підключить ще 6 модульних містечок, а також підключить WI-FI в десятках укриттів в школах. Для того щоб долучились до ініціативи компанії та провести інтернет в укриття в домі, школі, або модульному містечку потрібно звернутись на email адресу wifi@kyivstar.net*.

*Готовий забезпечувати інтернетом ті модульні містечка, де є технічна можливість провести «Домашній інтернет» від Київстар.

Офіційні постачальники послуг