Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

«Домашній інтернет» від Київстар долучається до ініціативи «Нам тут жити» для збору 175 млн грн на розмінування країни

У межах підтримки спільної ініціативи «Нам тут жити» від Київстар та Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим», «Домашній інтернет» від Київстар відраховуватиме в Фонд 50 грн з кожного нового підключення в період з 1 серпня по 30 вересня. Таким чином, компанія  планує залучити 1,5 млн грн донатів на цю мету.

Також серед усіх нових абонентів будуть розіграні 100 гігабітних роутерів з автографом амбасадора збору Святослава Вакарчука і брендовані комплекти, що включають браслет та марку до 25-річчя Київстар. Розіграш відбуватиметься щотижня, а його результати публікуватимуть на сторінках бренда в соціальних мережах. Долучитися до кампанії можна, підключивши собі послугу «Домашній інтернет» за посиланням.

«Ми раді стати частиною цього важливого проєкту, адже понад 30% нашої землі заміновано. За досвідом інших країни процес розмінування може тривати роками. У нас цього часу немає – нам потрібні безпечні землі як для деокупації та відновлення інфраструктури, так і для того, щоб наші люди могли вільно та спокійно жити тут. 175 млн гривень – це велика сума, тому впевнені, що провайдер спільно з абонентами зможе пришвидшити закриття цього збору»,прокоментував керівник «Домашній інтернет» від Київстар Сергій Сухорук.

Окрім цієї ініціативи, інтернет-провайдер продовжує безоплатно підключати до інтернету укриття по всій країні. За час повномасштабного вторгнення було підключено понад 1460 укриттів, а розмір інвестицій сягнув 690 тис. грн. Також компанія безоплатно підключила інтернет в 1184 модульних будиночках і продовжить робити це за запитом на електронну адресу wifi@kyivstar.net.

Офіційні постачальники послуг