Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

#ДоброПереможе: Київстар віддячить бонусами абонентам, які допомагають ЗСУ

Щоб підтримати українських військових у визвольній боротьбі, мобільний оператор разом із фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» починає благодійний проєкт «Добро переможе». Всі абоненти Київстар, які до кінця року підтримають збір коштів на авто для ЗСУ, отримають на знак вдячності від оператора 25 Гб мобільного інтернету або 250 хвилин для дзвінків на інші мережі. Від себе Київстар виділяє 25 мільйонів гривень на транспортні засоби для гуманітарних потреб військових.

«Київстар вже 25 років працює, аби змінювати Україну та відкривати нові можливості для людей. Але з лютого наша головна мета – берегти Україну та допомагати людям. Наші інженери виїжджають у щойно звільнені населені пункти відразу за військовими. Ми на власні очі бачимо, як важливо людям там «відновити зв’язок з Україною». Тому ми не святкуємо чергову річницю, а продовжуємо працювати та допомагати захисникам, які щодня виборюють наше майбутнє. Для цього ми перераховуємо ще 25 000 000 гривень до «Повернись живим» та віддячимо бонусами нашим абонентам, які приєднаються до благодійного збору», – коментує Олександр Комаров, президент Київстар.

Приєднатись до збору усі охочі абоненти Київстар можуть:

  • Підключивши Суперсилу «Допомога ЗСУ», яка тепер доступна у багатьох тарифах передплати. Підключивши її, наші абоненти регулярно передаватимуть до 50 гривень вартості пакета послуг на рахунок фонду «Повернись живим». При цьому, отримуючи повний обсяг послуг у тарифі та ще й бонуси у якості подяки. Активувати Суперсилу можна в додатку Мій Київстар або набравши безкоштовний номер 500.
  • Відправивши SMS на короткий номер 2525. Клієнти передплати, яким не доступна Суперсила, можуть завдяки SMS перевести зі свого мобільного рахунку 25 грн фонду «Повернись живий» і також отримають подяку.
  • Через додаток «Мій Київстар». Контрактні та бізнес-клієнти можуть долучитися до проєкту «Добро переможе» через додаток Мій Київстар, ввести короткий номер *255*1# чи зателефонувати за номером 466. Вони отримають SMS-повідомлення із посиланням на сайт фонду, де зможуть пожертвувати кошти через банківський переказ. А також бонуси від Київстар.

Деталі про всі можливості допомоги та активацію Суперсили «Допомога ЗСУ» можна прочитати за цим посиланням.

Всі залучені кошти будуть перераховані в благодійний фонд «Повернись живим», який вже 8 років забезпечує військових сучасною технікою, а також проводить спеціальні тренінги, які допомагають захищати Україну.

Відзначимо також, що всі абоненти передплати Київстар, які оберуть Суперсилу «Допомога ЗСУ» в рамках благодійного проєкту «Добро переможе» будуть і після його завершення системно підтримувати українських військових просто користуючись мобільним зв’язком.

Офіційні постачальники послуг