Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

До центру «Незламні» у Львові передано перше обладнання в межах благодійного внеску 10 мільйонів гривень від Київстар задля допомоги дітям з опіками

У межах ініціативи «Дитяча надія» до блоку дитячих опіків Національного реабілітаційного центру «Незламні» на базі Першого медобʼєднання Львова було передано частину медичного обладнання, придбаного на благодійний внесок у 10 000 000 мільйонів гривень від Київстар. Центр отримав сучасні хірургічні інструменти, аналізатор та електрохірургічний апарат для проведення операцій у дітей.

Придбане та передане обладнання вже працює та дозволяє розширити можливості наших лікарів стосовно надання повноцінної допомоги постраждалим дітям з опіковими травмами. Лабораторний аналізатор RapidPoint 500e з розхідними матеріалами, електрохірургічний апарат ARC100 у комплекті, електродерматом (100 мм), електродерматом (65 мм), перфоратор (1:3) та перфоратор (1:4) стали першим обладнанням, що було передано до лікарні у межах співпраці. Детальніше ознайомитися з проєктом та долучитися до допомоги можна за цим посиланням.

«12 тисяч дітей щороку отримують опікові травми, а через війну, обстріли та мінно-вибухові травми, ця кількість, на жаль, тільки зростає. Дітей із найтяжчими опіками лікарі змушені відправляти за кордон. Київстар виділив 10 мільйонів гривень аби допомогти обладнати медичний простір, де наші діти зможуть отримувати всю необхідну допомогу в Україні. Ми також вдячні кожному та кожній, хто підтримує ініціативу «Дитяча надія» надсилаючи перекази через SMS або оформлюючи підписку», – коментує Анна Захараш, директорка з корпоративних зв’язків Київстар.

Нагадаємо, що навесні Київстар разом із благодійною платформою dobro.ua об’єдналися з центром «Незламні» та розширили благодійну програму «Дитяча надія» новим напрямком – допомога дітям з опіками. Його головною метою стало створення умов для повноцінного лікування дітей з опіками вдома – в Україні. Мобільний оператор виділив від себе 10 мільйонів гривень на важливе медичне обладнання для лікування опікових травм у дітей і заохочує приєднуватися своїх абонентів.

«”Дитяча надія” – це приклад того, як невеликі донати в 510 гривень можуть допомагати тисячам українців. За майже 5 років співпраці абоненти Київстару довели, що для українців немає нічого неможливого. Адже разом із благодійною платформою dobro.ua було втілено більш як 60 проєктів із закупівлі медичного обладнання та зібрано майже 16 мільйонів гривень. Ми раді, що цього року можемо допомагати, у тому числі дітям з опіковими травмами», – сказала Ірина Гуцал, директорка благодійної платформи dobro.ua.

Наразі у межах ініціативи збирають кошти на унікальний лазер проти опікових рубців у постраждалих дітей. Кожен абонент передплаченого зв’язку може зробити разовий переказ за допомогою SMS із сумою від 1 гривні на номер 450025, долучитися до проєкту через пожертву з банківської картки на сайті dobro.ua або підключити пакет «Київстар ТБ: Благодійний», 40% вартості якого щомісяця будуть спрямовані на підтримку проєкту.

Офіційні постачальники послуг