Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

До практики нерухомості та будівництва INTEGRITES приєдналася старший юрист Тетяна Сторожук

INTEGRITES вітає в команді Тетяну Сторожук, яка посилить практику нерухомості та будівництва.

Тетяна – юрист з питань нерухомості з 15-річним досвідом. Вона займається юридичними питаннями девелопменту та будівництва, а також оренди в багатьох секторах, зокрема, комерційній нерухомості, інфраструктурі, роздрібній торгівлі та агробізнесі.

Початку роботи Тетяни в національних юридичних фірмах передував різноманітний досвід у корпоративному секторі. Її кар’єра включає управління юридичним відділом з нерухомості в одній з найбільших європейських мереж роздрібної торгівлі продуктами харчування, а також керування юридичним департаментом девелоперської компанії, розташованої в західній Україні.

Тетяна Сторожук – випускниця КНУ імені Тараса Шевченка (магістр права). У 2012 році стала членом Національної Асоціації адвокатів України.

Керуючий партнер, голова практики нерухомості та будівництва, доктор права Олексій Фелів: «Ми раді вітати Тетяну в команді – це наше перше і точно не останнє поповнення під час воєнного стану. Після перемоги в Україні виникнуть нові виклики перед юристами з нерухомості. Тож ми в INTEGRITES вважаємо за краще діяти завчасно, аби до них підготуватися. Я впевнений, що разом з Тетяною ми зможемо допомагати клієнтам, які братимуть участь у відбудові України, успішно долати повоєнні виклики».

Офіційні постачальники послуг