Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Дмитро Марчуков став еквіті партнером INTEGRITES

Дмитро Марчуков, співкерівник практик транскордонних судових спорів та приватних клієнтів, став старшим (еквіті) партнером INTEGRITES з січня 2024 року. Він став шостим еквіті партнером, а його призначення – вже другим підвищенням до цієї позиції у фірмі за час повномасштабної війни росії проти України.

Дмитро приєднався до INTEGRITES в якості партнера в 2018 році. З того часу він успішно супроводжує клієнтів та зміцнює репутацію й досвід своєї команди й фірми в цілому завдяки різноманітному портфоліо великих клієнтів, масштабним проєктам та професійному визнанню.

Практика Дмитра Марчукова охоплює складні спори, транснаціональне банкрутство та розпорядження майном, розшук активів і звернення стягнення на них, розслідування шахрайства, комерційний та інвестиційний арбітраж за основними інституційними та ad hoc регламентами, а також визнання та виконання іноземних судових та арбітражних рішень. Він є одним із найактивніших експертів з українського права, виступаючи в цій ролі у цивільних та кримінальних процесах у США, Великобританії, на Британських Віргінських островах, у Монако, на Кіпрі та в Швейцарії, а також в арбітражних провадженнях за регламентом ICSID.

Дмитро Марчуков має ступінь магістра міжнародного комерційного арбітражного права Стокгольмського університету (Швеція) та ступінь магістра міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Україна).

Вибрані професійні досягнення Дмитра Марчукова включають його багаторічне визнання у Chambers Europe (2012-2023) і Chambers Global (2014-2023), The Legal500 (2014-2023) та Who's Who Legal (Global Elite Thought Leader в Asset Recovery, Thought Leader у Commercial Litigation та Recommended в Commercial Mediation).

Керуючий партнер Олексій Фелів: «Дмитро став другим еквіті партнером у нашій фірмі за останні два роки після підвищення Іллі Ткачука. Це унікальний випадок для українського ринку. Він ще раз доводить, що формула партнерства, яку ми базуємо на показниках ефективності та якої дотримуємося майже десять років, працює. Це також свідчення відданості Дмитра якісному клієнтському сервісу, його пристрасті до права та впливу, який він має на фірму та її клієнтів. Його великий досвід у поєднанні з чудовим почуттям гумору та інтелектом заслужили повагу та вдячність всіх, хто його знає і з ким він працював. Ми щиро раді мати Дмитра в команді і бажаємо йому всього найкращого в його новій ролі».

Старший партнер Дмитро Марчуков: «Я надзвичайно вдячний еквіті партнерам фірми за визнання моїх досягнень і досягнень нашої команди з транскордонних судових спорів, якою ми керуємо із Сергієм Уваровим. Разом із підвищенням Іллі Ткачука у 2022 році моє призначення демонструє, що наші KPI для партнерського складу працюють навіть у складні часи, в яких ми зараз живемо. І хоча історично склалося, що підвищення до еквіті партнера на українському ринку є доволі рідкісним явищем, еквіті партнерство в INTEGRITES залишається відкритим, навіть під час повномасштабної війни. Шлях до EP неможливо пройти самотужки. Саме тому я щиро дякую моїм колегам-партнерам, нашій команді, адміністративному персоналу та багатьом іншим у фірмі за допомогу мені на шляху, який ми й надалі будемо долати разом».

Офіційні постачальники послуг