Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Дмитра Марчукова призначено відповідальним за зв’язки Комітету судових спорів Міжнародної асоціації юристів у сфері суспільних та професійних інтересів

Дмитро Марчуков, старший партнер і співкерівник практик вирішення транскордонних судових спорів та приватних клієнтів INTEGRITES, відповідатиме за зв’язки Комітету судових спорів Міжнародної асоціації юристів (ІВА) у сфері суспільних та професійних інтересів.

Дмитро Марчуков: «Останні десять років ми прожили у світі, що стає все більш ламким, нестабільним та непередбачуваним. Саме за таких умов суспільне призначення правників, у тому числі судових, не може обмежуватися лише наданням послуг нашим клієнтам (що, поза сумнівом, є важливим у будь-якому випадку). Ця роль також включає в себе участь у життєдіяльності місцевих громад, солідарність з колегами по юридичному цеху з різних країн та відстоювання базових цінностей. Саме тому я дуже зворушений тим, що Комітет судових спорів Міжнародної асоціації юристів довірив мені розвивати зв’язки з її Відділенням суспільних та професійних інтересів. Ця роль, звичайно, є новою для мене, але при цьому доволі актуальною та захоплюючою.»


Робота Комітету судових спорів IBA спрямована на юридичні, практичні та процесуальні питання, пов’язані з веденням судових процесів. Особливу увагу Комітет приділяє порівняльному аналізу відмінностей і нововведень в окремих правових системах, а також юрисдикції, вибору права та ролі міжнародної судової допомоги у вирішенні спорів. Комітет також вивчає відмінності підходів у країнах загального та цивільного права і заохочує діалог між юристами з цих двох систем.

Офіційні постачальники послуг