Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Dentons консультує ТОВ “ЮМ ЛІКВІД ГАЗ” щодо виробництва bio-LNG в Україні

12 березня 2024 р.

Глобальна юридична фірма Dentons надала консультації "ЮМ ЛІКВІД ГАЗ" щодо регуляторних аспектів виробництва bio-LNG (зрідженого біометану) в Україні та вимог стосовно його експорту до Європейського Союзу. Зокрема, команда надала консультації стосовно митних формальностей та можливих змін до українського законодавства для покращення правового середовища з метою реалізації проектів bio-LNG.

ТОВ "ЮМ ЛІКВІД ГАЗ" – компанія-першопрохідник у виробництві bio-LNG в Україні. Bio-LNG – це альтернатива викопному паливу і отримується шляхом переробки органічних та сільськогосподарських відходів на біометан. Він пропонує більш чисту та екологічну альтернативу паливу для сектору важких перевезень, особливо для великих вантажівок. У 2024 році компанія планує виробляти 20 тонн біо-СПГ щодня, а в 2025 році планує подвоїти виробництво.

Київський партнер Максим Сисоєв очолив юридичну команду Dentons у роботі над проектом.

У лютому 2024 року Максим Сисоєв був повторно обраний членом правління Біоенергетичної асоціації України (UABio), де він допомагатиме іншим членам правління розбиратись в правових аспектах підтримки біоенергетичних проектів.


Про Dentons

У більш ніж 80 країнах Dentons допомагає вам розвивати, захищати, спрямовувати та фінансувати вашу організацію, надаючи унікальні глобальні та специфічні локальні юридичні рішення. Поліцентричні, цілеспрямовані та прихильні до інклюзії, різноманітності, рівності та сталого розвитку, ми зосереджуємося на тому, що для вас дійсно є важливим.

dentons.com

Офіційні постачальники послуг