Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Dentons консультує REWE Group щодо знакової угоди в секторі роздрібної торгівлі в Україні

18 вересня 2020 р

Київ - Міжнародна юридична фірма Dentons проконсультували REWE Group щодо продажу мережі супермаркетів Billa в Україні компанії UAB Consul Trade House, власнику Novus Ukraine, що є одним із лідерів у сфері продуктової роздрібної торгівлі в Україні. Угода підлягає затвердженню Антимонопольним комітетом України.

Billa стала першим міжнародним магазином у сфері продуктової роздрібної торгівлі, який відкрився в Києві в лютому 2000 року, і з того часу виросла у мережу з 35 супермаркетів у Києві, Київській області та Житомирі.

До команди, яку очолили партнери Адам Мицик та Олег Батюк разом із радником Анною Ткаченко також увійшли радник Оксана Горбань, старші юристи Наталія Левчук, Роман Мегединюк та Оксана Франко, податковий радник Валерія Тарасенко та юристи Олександра Піскун та Віктор Марчан.

Олег Батюк прокоментував: "Ми раді допомагати REWE Group у цій гучній угоді, і ми з нетерпінням чекаємо успішного її завершення, особливо в ці непрості часи".

Про Dentons

Dentons - найбільша міжнародна юридична фірма, яка об‘єднує таланти в більш ніж 75 країнах світу. Юридичні та бізнес-рішення, які пропонує Dentons отримують переваги від глибоких зв’язків із нашими громадами та від відзначених нагородами досягнень в обслуговуванні клієнтів, зокрема Nextlaw та центру із надання інноваційних та стратегічних консультативних послуг. Поліцентричний та цілеспрямований підхід Dentons, відданість інклюзивності та різноманіттю, а також фахівці найвищого рівня кидають виклик статусу кво у відстоюванні інтересів клієнтів та громад в умовах нової динаміки. www.dentons.com

Офіційні постачальники послуг