Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

Dentons анонсує більше ніж 20 нових офісів у 2020 році

Фірма продовжує зростати, та повідомляє про намір об'єднатися з елітною юридичною фірмою в Танзанії

5 жовтня, 2020 - Dentons, найбільша міжнародна юридична фірма, оголосили про відкриття понад 20 нових офісів у ключових локаціях по всьому світу. Незважаючи на глобальну пандемію та економічну кризу, Dentons залишаються зосередженими на своїй стратегії зростання та впровадження інновацій для зв’язку клієнтів, талантів та можливостей. Разом фірма матиме 188 локацій у 77 країнах світу.

«Метою нашої глобальної стратегії залишається з’єднати клієнтів із провідними талантами на ключових ринках у всьому світі, незважаючи на сучасні безпрецедентні виклики», - наголосив Елліотт Портной, генеральний директор Dentons. "Ми продовжуємо співпрацювати з найкращими фірмами, з якими ми маємо однакову філософію, та які глибоко розуміють своїх клієнтів, ринки та громади".

"Клієнти у всьому світі стикаються з прискореними темпами змін в новій динаміці. Вони хочуть співпрацювати з фірмою, яка володіє навичками, впевненістю та здатністю бачити можливості там, де інші бачать перешкоди", - прокоментував Джо Ендрю, глобальний голова Dentons. "В умовах, коли юридичні фірми стоять на місці, відмовляються від ключових ринків у відповідь на глобальну пандемію та економічний спад, ми прагнемо обслуговувати наших клієнтів зараз і в майбутньому в більшій кількості локацій, ніж будь-яка інша юридична фірма".

У 2020 році Dentons оголосив про майбутнє об’єднання  із фірмою Durham Jones & Pinegar, що базується в м. Солт-Лейк-Сіті, та яка також має офіси в м. Лехі, м. Сент-Джордж та м. Огден як частину Проекту "Project Golden Spike" та з Юридичними палатами Східної Африки в Танзанії.

Цього року Dentons здійснили шість об’єднань:

  • Dentons Bingham Greenebaum та Dentons Cohen & Grigsby, інавгураційні фірми-члени Dentons US в рамках проекту Golden Spike;
  • Dentons Kensington Swan у Новій Зеландії;
  • Dentons Lee в Південній Кореї;
  • Dentons Jiménez de Aréchaga в Уругваї; та
  • Dentons Rattagan Macchiavello Arocena в Аргентині;
  • Dentons також відкрив офіси на Британських Віргінських островах, в Сент-Люсії та Ірландії.

Про Dentons

Dentons - найбільша міжнародна юридична фірма, яка об‘єднує таланти в більш ніж 75 країнах світу. Юридичні та бізнес-рішення, які пропонує Dentons отримують переваги від глибоких зв’язків із нашими громадами та від відзначених нагородами досягнень в обслуговуванні клієнтів, зокрема Nextlaw та центру із надання інноваційних та стратегічних консультативних послуг. Поліцентричний та цілеспрямований підхід Dentons, відданість інклюзивності та різноманіттю, а також фахівці найвищого рівня кидають виклик статусу кво у відстоюванні інтересів клієнтів та громад в умовах нової динаміки. www.dentons.com

Офіційні постачальники послуг