Unfortunately, your browser does not support our website's current technology. Please use Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox or Apple Safari.

УРА

Ви успішно зареєструвалися

COSA розширюється до Південної Азії

COSA розширюється до Південної Азії

Сьогодні COSA вже має великий обсяг спеціальних знань і досвіду у Європі та Центральній Азії, на Близькому Сході та в Африці завдяки здійсненню поглиблених перевірок за процедурою дью-ділідженс, збору дієвої інформації у ході стратегічної розвідки, роботі над проектами у галузі бізнес-дипломатії та проведенню комплексних корпоративних розслідувань у різних країнах світу. Однак постійні зміни у глобальному середовищі бізнесу спонукають нас розширювати свої можливості на місцях і збільшувати обсяг наших знань у найцікавіших куточках світу, щоб допомогти міжнародним компаніям розкрити свій потенціал навіть у часи критичної турбулентності, забезпечивши їхню безпеку та комплаєнс.

Раді повідомити, що до нашої команди приєдналися: Сафіан Хан у якості партнера COSA та Фархат Асіф у якості члена Консультативної ради. Обоє широко обізнані у сферах міжнародних відносин і дослідження конфліктів і миру та добре знаються на особливостях Південно-азійського регіону. Професійний досвід наших колег та навики формування зв’язків з підприємцями, дипломатами, ЗМІ, органами влади та громадськими організаціями у Пакистані, Індії та Афганістані допоможуть нам поглибити знання у галузі оптимізації та розширення бізнесу у Південній Азії та покращити рішення для корпоративної розвідки з метою виявлення політичних ризиків і ризиків доброчесності на благо наших клієнтів та середовища, у якому всі ми живемо і працюємо.

Більше інформації на нашому веб-сайті: www.cosa.solutions

Офіційні постачальники послуг